אני חדש פה מזל"ט לי.
S smily boy New member 27/12/04 #3 ברוך הבא לפורום החי שלנו../images/Emo6.gif אז תהנה כאן (או שאתה כבר נהנה?) LOL
K Kryptonite New member 27/12/04 #5 ברוך הבא.../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif../images/Emo168.gif
M Magical me New member 29/12/04 #8 ברוך הבא!../images/Emo24.gif../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif אולי בתור חדש תעזור לנו להעיר קצת את הפורום? ^^ נו, נו, ספר לנו קצת על עצמך! בן כמה אתה? איך קוראים לך? מאיזה חלק של הארץ (הרחבה)?
ברוך הבא!../images/Emo24.gif../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif אולי בתור חדש תעזור לנו להעיר קצת את הפורום? ^^ נו, נו, ספר לנו קצת על עצמך! בן כמה אתה? איך קוראים לך? מאיזה חלק של הארץ (הרחבה)?
A avishosho1 New member 29/12/04 #9 אז ככה... אני אבישי רם בן 13... מנהל את הקומונה של ארץ נהדרת, חולה על מכושפות והשאר לא חשוב... ואני גר באזור ירושלים...גבעת זאב. חוצמז'ה אני מאחל לעצמי להנות כאן... אה ו...יש לי שם משתמש אחר כבר... אז יכול להיות שאני אגיב פה גם בתור shoshos
אז ככה... אני אבישי רם בן 13... מנהל את הקומונה של ארץ נהדרת, חולה על מכושפות והשאר לא חשוב... ואני גר באזור ירושלים...גבעת זאב. חוצמז'ה אני מאחל לעצמי להנות כאן... אה ו...יש לי שם משתמש אחר כבר... אז יכול להיות שאני אגיב פה גם בתור shoshos
S SHEX New member 31/12/04 #13 תהיי נחמדה../images/Emo95.gif הוא חדש, שיחשוב שכולם פה אנשים נחמדים...