אני חדש פה, שלום!!

gboy1

New member
אני חדש פה, שלום!!

יצא לי לגשש פה ושם בפורום אחלה פורום אני מאוד אוהב את פינק פלויד (שאגב אני יחסית כבר חודש מחובר למוזיקה שלהם, לאחר מאמצים רבים להתחבר למוזיקה שלהם, בהתחלה לא הצלחתי אבל בסוף זה בא לי) בכל אופן... יש לי את כל האלבומים שלהם על המחשב ואני רוצה להתחיל כמו בן אדם טוב לקנות יש לי כבר את WISH YOU WERE HERE האלבום הגאוני הזה ואני רוצה לקנות עוד אלבום או שתים חשבתי על הצד האפל אבל אני לא ממש מתחבר אליו חשבתי אולי לקנות את MEDDLE ATOM HEART MOTHER THE DIVISION BELL לפי עדיפות מה כדאי לי לקחת מבין שלושתם?

שלום gboy ../images/Emo140.gif

וברוך בואך לפורומנו הקט.
. אין לי מה להמליץ לך, כי כל אחד מהאלבומים האלו הוא טוב, מסוגו.

emmily plays

New member
אכן

מכל אלו שאמרת Meddle. זו ההמלצה שלי. Atom Heart Mother קצת קשה ל"מתחילים". את Division Bell אני לא ממליצה לך לקנות, אבל כולם כבר יודעים פה בפורום מה דעתי ה... אהממ.. לא כל כך אוהדת על 2 האלבומים האחרונים של פלויד. ממליצה גם על Obscured By Clouds אחד אחרי Meddle ואחד לפני Dark Side Of The Moon כמו כן על More במיוחד כי הוא כולל את השיר האהוב עלי של פלויד ובכלל Cymbaline תהנה.!!!

brotos

New member
Cymbaline זה השיר ה'מכוסח'?

הזה שנשמע יותר כמו מטאליקה ופחות כמו פלויד?

emmily plays

New member
לא

cymbaline זה השיר היפייפה שמתחיל במילים The path you tread is nerrow and the drop is sheer and very high

בינג

New member
לא יודע לפי דעתי Atom Heart Mother

עוד לא שמעתי את השאר אבל עדיין
וסתם כי אני מתלהב: המשפחה שלי באילת והם קנו לי משם את The Piper At Gates Of Dawn, Meddle, Animals !!! וואו איזה כיף לי

בינג

New member
הם חוזרים מחר ../images/Emo9.gif

מחר אני אכתוב כאן מה אני חושב =]

בינג

New member
Holy ../images/Emo93.gif

חח הם קנו לי 8 אלבומים של פינק פלויד!!! עשו לי הפתעה "קטנה" האלבומים: The Drak Side Of The Moon A Sauceful Of Secrets Obscured By Clouds Meddle The Piper At Gates Of Dawn Animals The Final Cut A Momentry Lapse Of Reason חח ואת הדיסק השני של Led Zeppelin יהיה לי נחמד

holo

New member
איזה כיף לך!!!!!

עכשיו אני צריך לקוות שחברים שלי יקנו לי אלבומים של פינק פלויד היום...

weird dust

New member
../images/Emo32.gifאתם יודעים כמה עולים תקליטים?

מישהו חשב פעם כמה עולים תקליטים של האלבומים הראשונים עד הצד האפל? במיוחד כשהם בתוצרת חוץ? אומה גומה עולה 200 שקל חוץ 140 שקל מהארץ הפייפר מגיע עם האלבום השני שלהם סקסספול אוף סיקרט באריזה מיוחדת גם 200 של הפיפר לא יורד מהמאה שקל בשום אופן בקיצור עם כל הרעשים התקליטים עולים יותר מהדיסקים לכל מי שחשב לקנות פטיפון

pink floydror

New member
האמממממ...

דבר ראשון, לזה ששאל על איזה אלבום לקנות, אתה מכיר את האלבומים, שמעת אותם.. עכשיו דבר אחרון שנשאר לך זה לבחור מה האהוב עליך ביותר ... מה אתה מעדיף לקנות, כי אם לא היית שומע אז מילא היינו יכולים להמליץ לך,אבל מכיוון ששמעת את כולם כל אחד יתן לך את העדפותיו האישיות ומה יצא לך מזה ? לזה עם התקליטים .. למיטב ידיעתי המחירים של התקליטים נעים היום במחירים ממש נמוכים ממה שציינת, עשרות בודדות של שקלים לא?

weird dust

New member
טוב אז ככה

וויש יו וואר הייר שנת 75 גירסה אמריקאית (או אנגלית) (הגרסה הלבנה לא הצהובה) עולה באזור ה100 שקל בצפון אני קניתי ב35 כי בשיר האחרון (שיין און) תקוע וקופץ אומה גומה תוצרת חוץ עולה 200 שקל תאמין לי הכי זול זה דארק סייד כי הוא כל כך נפוץ שזה לא סיפור למצוא אותו ולכן הוא יכול להימכר בגירסה ישראלית ב6 שקל

tulle music

New member
למה בכלל פטיפון?

למה פטיפון בכלל? יש דיסקים.. מה האיכותת יותר טובה ואני לא יודע? ואני לא מאמין שמכירים של התקליטים עוברים את ה60 שקל כי מי בכלל משתמש היום בפטיפון?

weird dust

New member
בקש לפטיפון

פטיפון הוא המדיה הראשונה שאליו פינק פלויד יצרו את המוזיקה שלהם האיכות בזבל הדיסק לרוב עושה חחחחח ורעשים אחרים אבל הוא מיוחד יש בו משהו שאין בדיסק

למעלה