אני חדש פה בפורום
עד עכשיו כתבתי משהו כמו שתי הודעות... אני בן 14 (היום! יומהולדת שמח לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) קוראים לי מתן, ובאתי להביע פה את הדעה שלי, פשוט כי אין לי כוח למצור משהו להגיב עליו, כי השרשורים כל כך גדולים, וכל כך קשה להדביק את הקצב מעכשיו, אז אפילו אם זה נכתב מיליוני פעמים, לא נורא...
אז ככה, לא צריך לכבוש, לא צריך לבצר ערים, לא צריך להכנס עם מרכבות לבתים מחרא של פרות וקש, ולא צריך את צה"ל בפעולה גדולה כזאת (שתוצאותיה שואפות לאפס עגול) כל מה שצריך, זה לפנות את השטחים וההתנחלויות, . ולבנות גדר הפרדה! אפילו לא לפנות את ההתנחלויות, שישאירו אותם עם הערבים, הם אומרים שברגע שקוראים תפילין, הכל מסתדר, אז נראאה ותם עומדים מול ערבי זועם שמשחרר מהקלצ´ניקוב כדור, ושהכדור לא יפגע בו, כי הוא קרא תפילין.... הם המקור לכל צרותינו! מה אנחנו בכלל מגינים עליהם ושופכים כל כך הרבה דם בשביל כלום?! אבל לא, מה פתאום, שרון לא יכול לבנות גדר הפרדה, ארץ ישראל השלמה! הלא כך? אז היא לא תהיה כל כך שלמה לאחר הצבת גדר, תאמינו לי שברגע שישימו גדר אפשר להגיד ביי ביי לפיגועים, וכל עוד אנחנו שם נלחמים, הפיגועים ימשיכו לזרום אלינו בקצב אדיר, אנחנו עושים בדיוק ההפך, מפתחים את השנאה עוד יותר... וחבל מתן...
עד עכשיו כתבתי משהו כמו שתי הודעות... אני בן 14 (היום! יומהולדת שמח לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) קוראים לי מתן, ובאתי להביע פה את הדעה שלי, פשוט כי אין לי כוח למצור משהו להגיב עליו, כי השרשורים כל כך גדולים, וכל כך קשה להדביק את הקצב מעכשיו, אז אפילו אם זה נכתב מיליוני פעמים, לא נורא...