אני חדש פה בפורום

xflil

New member
אני חדש פה בפורום

עד עכשיו כתבתי משהו כמו שתי הודעות... אני בן 14 (היום! יומהולדת שמח לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) קוראים לי מתן, ובאתי להביע פה את הדעה שלי, פשוט כי אין לי כוח למצור משהו להגיב עליו, כי השרשורים כל כך גדולים, וכל כך קשה להדביק את הקצב מעכשיו, אז אפילו אם זה נכתב מיליוני פעמים, לא נורא...
אז ככה, לא צריך לכבוש, לא צריך לבצר ערים, לא צריך להכנס עם מרכבות לבתים מחרא של פרות וקש, ולא צריך את צה"ל בפעולה גדולה כזאת (שתוצאותיה שואפות לאפס עגול) כל מה שצריך, זה לפנות את השטחים וההתנחלויות, . ולבנות גדר הפרדה! אפילו לא לפנות את ההתנחלויות, שישאירו אותם עם הערבים, הם אומרים שברגע שקוראים תפילין, הכל מסתדר, אז נראאה ותם עומדים מול ערבי זועם שמשחרר מהקלצ´ניקוב כדור, ושהכדור לא יפגע בו, כי הוא קרא תפילין.... הם המקור לכל צרותינו! מה אנחנו בכלל מגינים עליהם ושופכים כל כך הרבה דם בשביל כלום?! אבל לא, מה פתאום, שרון לא יכול לבנות גדר הפרדה, ארץ ישראל השלמה! הלא כך? אז היא לא תהיה כל כך שלמה לאחר הצבת גדר, תאמינו לי שברגע שישימו גדר אפשר להגיד ביי ביי לפיגועים, וכל עוד אנחנו שם נלחמים, הפיגועים ימשיכו לזרום אלינו בקצב אדיר, אנחנו עושים בדיוק ההפך, מפתחים את השנאה עוד יותר... וחבל מתן...

EverMan

New member
מתן היקר :)

דבר ראשון , ברוך הבא לפורום. לפי מה שכתבת פה נשמע שאתה דיי קרוב למצע של המפלגה שלי (העבודה). אבל "חומת מגן" לא הייתה תוכנית חסרת השפעות , היא הרסה את תשתית הטרור לפחות לזמן מה, במקור התוכנית הזו הייתה שייכת לרבין ושמה היה "שדה קוצים", רק שבה גם הוסיפו על כך עוד דברים שלשרון ממש אין כוח לבצע כי זה לא תואם את האידיאולוגיה או הכרס שלו (הכוונה בזה שהוא עצלן ומנסה להימנע מכל מעשה לא בטוח אפשרי). דבר נוסף הוא , אל תאשים את האנשים בעם שלך במה שעושים לנו , כי בדיוק כמו שהרגו את סביך בשואה , ככה הרגו את סביהם, יש לכם מכנה משותף אחד : אתם יהודים. זה שאתה מנסה אולי להכחיש את יהודתך , אתה עדיין יהודי וחי במדינת ישראל. ואני בטוח שלא היית מוכן לוותר על אף אחד מהשניים לנ"ל. אז זה שהם יותר הדוקים זה לא אומר שהם לא חלק ממך. דבר ראשון שאתה צריך ללמוד : אהוב את עמך שלך לפני הכל,אל תשנא אותו, ובעקבות זה --> אל תשנא אף אחד אבל בעיקר לא את אחיך. -=<ענבר רובין נוער העבודה כרמיאל>=-

נורית ס

New member
שמע מתן,קודם כל מזל טוב

צה´´ל כרגע עושה את מבצע חומת מגן ,בכדי לחסל את כל המבוקשים של ישראל ובכך שהם ינסו למנוע פחות פיגועים ומאוד כמה סיבות. אבל אני חושבת שאתה צודק בכך שעם מבצע חומת מגן לא יצליח כמו שצה´´ל רצה אז ישאר לנו פתרון אחרון והוא להפריד בין היהודים לפלסטינים.

למעלה