אני חדש(מן הסתם)

Evil Beast

New member
אני חדש(מן הסתם)

קוראים לי עידו, אחרי שראיתי את רוב הפרקים של ג'קאס, ואת הסרט(לא סי קיי וויי)רציתי להצטרף.

REAL boy

New member
מההההההה זה לא יכול להיות אפשרי!!!

לישמוע אטומיק קיטן,לראות דיגימון,ולראות ג'אקאס?!?!? זה בלתי אפשרייייייייייי! בכול זאת ברוך הבא תהנה פה.

REAL boy

New member
זה לא שילוב טוב כול הדברים

האלה שאמרתי..קצת מוזר אבל נתגבר על זה..חחח

Evil Beast

New member
אטומיק קיטן אני לא שומע..

זה אחותי מנהלת הפורום, שלפעמים "שוכחת" להחליף שם.. דיג'ימון? כן נכון, מה לעשות, בנאדם ילדותי. כנ"ל עם דרגון בול ואקסמן. ג'קאס זה משהו חדש בשבילי.. טוב לא ממש חדש אבל חדש לעומת האחרים(ותזכרו שאטומיק קיטן או אם תראו המורדים, זה לא אני, אלא אחותי.)

עם כבר מדברים על שילובים מוזרים...

ג'אקאסס אנימציה יפנית קומיקס מלחמת הכוכבים ומסע בין כוכבים.. חחחח

uriayon

New member
מה אתם רוצים הוא עוד ילד..

על מה אתה צריך להצטער... זה לא שאתה בן 20 ואתה רואה סרטים מצוירים, זה הגיל שלך.. תאהב מה שאתה רוצה ואל תצטער על זה.... אהה וברוך הבא לפורום...

Evil Beast

New member
תראו, זה לא בושה לראות סרטים מצוייר

ים.. זה כמו לצחוק מג'קאס, כל עוד זה מצחיק(טוב לא תמיד..) אז בסדר גמור. ואני לא חושב שג'קאס זה סידרה בוגרת וחינוכית. בגלל זה אני מת עליה

holly shit

New member
אף אחד לא אמר שזה בושה

ןאם אתה אוהב את זה אל תשים לב למה שאנשים אומרים תעשה מה שאתה אוהב וזהו ו.. FUCK YOU ALL

BiAAcH

New member
ברוך הבא...

מהנה מהפורום.... וד"א, יש יותר מסרט cky אחד, חפש בקזאה...

הפורום באמת אחלה אז ברוך הבא

אחרי התנתקות ארוכה וממושכת מהפורום חזרתי...וחזרתי עם הרבה מרץ!!!! אז אקיצר..הצטרפת בדיוק בזמן -כי עכשיו סוף סוף מעניין פה ואף פעם לא משעמם!!! וכן...התלהבתי יותר מידי משינוי הפורום...

AdShEaTaKoRe

New member
כן גם אני עשיתי...

או עושה עכשיו איזה קאמבק רציני :) ברוך הבא אחי שיהיה לך בכיף... באמת אחלה של פורום חוצמהמנהל הוא סתם הומו חחח סתם ביאץ' ענק ישך מזל שהצתרפת עכשיו ולא לפני כמה חודשים קרן.... נחשי מי חזר?

למעלה