אני חדש, מביא מחר את החמסמוסית שלי

SPARK3

New member
אני חדש, מביא מחר את החמסמוסית שלי

אני שוקל לקרוא לה פריצי, היא תיהיה החמוס הראשון שלי אי פעם. אני הבנתי כבר שזה הולך להיות מסע נפשי קשה (שלא נדבר על הכיס המתרוקן). היום בבוקר הייתי אצלה, היא בת חודש וחצי, סייבל, נראת כמו גוש פרווה קטן, שמן ומתבכיין... קראתי כל כך הרבה חומר שאני מוצף כבר, הבעיה שזה לא דומה לשום דבר שהיה לי בעבר, או שזה בעצם דומה להכל רק שונה מאוד. איזה טיפים יש לכם להביא לי? (חוץ מהמובנים שכולם מכירים)

N a d a v 1 6

New member
מיכלי=זאת אחות של סוניק החמוס שלי:)

בכל אופן זה מישהו מאוד נחמד תשלבו אותו יפה בפורום עזרתי לו נתתי לו את כל החומר האפשרי חיסונים עיקור וכו'..הוא שינן את הכל כמו! מבחן יש לו ידע מאוד נרחב כרגע...:) תאחלו לו בהצלחה ותתנו לי טיפים קטנים מהמחמסמוים שלכם:) אגב אני רוצה שהוא יבוא למפגש שלנו של הפורום אשר מתקיים בסוכות אבל אני והוא לא יודעים אם להביא את החמוסים הקטנים?:( כי הם לא מחוסנים ועוד קטנים אז כנראה שרק לולה הג'מוסה שלי תבוא למפגש וסוניק לא:(

Sweet Fantasy

New member
אני מבינה שאתה ממליץ

על האיש ההוא.. שיהיה
בכל אופן לא ,לא מומלץ להביא את הגורים

ואני מקבלת את שלי בשבוע הבא ../images/Emo57.gif

מתרגשת, כאילו תינוק חדש בא הביתה ואני בכלל יש לי כבר ילדים משלי חחחחחחחחחחחחחח ילדים אמיתיים. בת 3 חודשים וקוראים לה כונפה חחחחחחח

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo24.gifברוך הבא../images/Emo70.gif

כמעט שכחתי לכתוב לך, סליחה
למה מסע נפשי קשה? זה אומנם חיה שדורשת יחס וטיפול אבל לא צריך להסחף ולפי מה שהבנתי נדב דיבר איתך (יש לו נטיה להסחף קצת - חחח אבל כמובן הכל לטובה הוא רק מנסה לעזור..)
נדב
בכל אופן תהייה קצת יותר ספציפי בקשר לטיפים..? מה בדיוק אתה רוצה לדעת מה מעניין אותך.. וכו'.. ו... אם תוכל לספר קצת על עצמך? :)
יום טוב
ושבת שלום
מיכל

SPARK3

New member
ובכן... עדכונון

היא כאן, היא לא מפסיקה לעשות רעש ולהיות היסטרית, עד שהיא נרדמת ואז היא כולה סטלה... היא כבר אכלה קצת, אני מנסה לרפד כמה שיותר את הכלוב כדי שתרגיש קצת בבית. נקווה שלא יהיה לי לילה לבן כמו שנדב הבטיח. יהיה טוב... מה עושים עם הריח? הוא משתלט על החדר...!!

Sweet Fantasy

New member
תתחדש ../images/Emo65.gif

אין מה לעשות עם הריח חוץ מלהתרגל תפתח חלון ותשים מאוורר... היא תתרגל אל תדאג , תשחק איתה הרבה ותתיש אותה תן לה צעצועים ושים לה דברים שיעניינו אותה יהיה בסדר :)
אם אתה צריך עזרה אני במסרים בהצלחה
מיכל

למעלה