אני חדש כאן

טל205

New member
אני חדש כאן

ממש נהניתי מהשנינות שרצה כאן. אשמח להיכנס לכאן שוב, אתם/ן ממש מתוקים. טל.

ברוך בואך

וברוכים הנמצאים שב תרגיש בנוח בדיוק כמו בבית.... "של מישהו אחר!!!" סתם סתם אתה מוזמן לגלות לנו את כישורייך באוכל שתיה וכל מיני ככה נדע בדיוק מה אתה שווה ואם יצא ממך משהו בסוף הרבה זמן שמישהו פה לא הציע קפה ועוגה או איזה פינוק טוב

טל205

New member
תודה רבה

וואלה איזה מאור פנים. מה רק קפה ועוגה? זה מה שעושה לך את זה? סבבה. שוב, תודה.

כמו "ותיקה" מברכת

ברוכים הבאים
תרגיש בבית, פינת הקפה משמאלך, צפניה המנהל הלך ביום שהגעתי ומאז נעלמו עיקבותיו, המוצא היקר מתבקש להחזיר אותו במיידי

טל205

New member
ראשית תודה רבה

עכשיו אני חושב שזה הזמן לומר מי אני, אז ככה, שמי טל, סטודנט לומד בי-ם. בן 24. עוד משהו?? אוהב את כולכם/ן. יום מקסים לכוווולם...

Barvazoom

New member
ברכות לירושלמי החדש! ../images/Emo152.gif

ברוך בואך, כפי שכבר אמרו פינת הקפה שם משמאל. יצאה משלחת חיפוש אחר המינהל של המקום... תצטרף, תתרווח ומצפים שתכתוב מהר פה איתנו! :]

טל205

New member
תודה רבה

אני משתלב עם הזמן. טוב קודם ללמוד את האנשים כאן. מהתרשמות ראשונית, אתם ממש חמודים וכיף לי להיות כאן.

העכביש2

New member
ירושלמי?? או מיי גאד!!! ../images/Emo12.gif

חחחחחחחחחח סתם. האמת שזה אחלה. קצת הררי. קצת חומות. קצת ענתיקה. אבל עיר דה-בסט!!! (נראה לי שבכותל הייתי הכי הרבה מכל הימי עיון/כיף/טיולים שהייתי בהם עד היום!!
) אז ברוך הבא טל, זה הפורום הקשקשן הטוב בתפוז!!! יש פה המון חברים דעתניים שנותנים את הנשמה (וכשהם לא נותנים את הנשמה אז הם בעיקר שותים קפה)... אתה עוד תכיר את החבר'ה הממולחים, המפחידים, הצייתנים וקמצנים והאלופים!!! שיהיה בכיף

טל205

New member
ברוכים כל הנמצאים

היה לי יותר כיף להיכנס בפעם השניה מהפעם הראשונה. שתיתי כאן הרבה קפה נהניתי מהכורסאות הנוחות ומהשנינות של כולכם/ן. תודה לכוווולם/ן. טל.

למעלה