אני חדש כאן

ניראה לי שהוא לא מבין כנס

חחחחחחחחחחחחח.. כל מי שצע או היתנפל(קארין) אז הוא יעבור סידרת טיפולים אין לך מה לידאוג..... וברוכה הבאהה....

להמ את מאשימה אותי הודיה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

את החברים שלך את לא מאשימה נכון
no name ooo אמר "אבל בנינו זה השאלה הכי מפגרת שבנאדם יכול לישאול... " ו"מזה השאלה המפגרת הזאתי??" את ממש מעליבה את יודעת
הפורום הזה, וכולל את הודיה, כבר התחלתם לעצבן אותי
אתם כל הזמן מוצאים להאשים רק את מי שלא חבר שלכם פה בפורום, ואת מי שאתם לא מכירים כל כך טוב פה בפורום!!! וזה בדר"כ נקרא להאשים אותי
כי אתם תמיד עושים את זה
בקיצור הודיה, תתחילי להרגיע כי נמאס לי ש"no name ooo " אומר גם תשובות לא נעימות ואת ל-א מאשימה אותו
את פשוט מגעילה ושקרנית

ועוד...../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

מז'תומרת יעבור סדרת טיפולים
למה מה אני מטופלת שלך
מי את שתגידי לי בכלל מה לעשות ומה לעבור ואיך להתנהג
את לא כלום בשבילי, אז תתחילי לחשוב גם, שאני לא מטופלת שלך כי את בטח לא חברה שלי, לא אבא שלי ובטח ובטח שלא אמא שלי
את בקיצור הודיה, נמאסת עליי

וואי קארין תרגעי../images/Emo110.gif

מה קרה לך?! הכל בצחוק! את יודעת מזה טיפולים אצל הודיה? הכל בצחוק! חשבת אולי שהיא לא מכירה גם את no name ooo? למה את ככה? קארייןןן.. תביני.. אפחד לא נגדך פה! הערנו גם לno name ooo ולא רק לךך! את תמיד חושבת שכולם נגדך.. קארין.. זה ממש לא ככה! היא צחקה וממש התנפלת עליה.. הערנו לכולם בדיוק כמו שהערנו לך.. אז בלי עצבים.. אפחד לא נגדך! כולם חברים של כולם פה! זה לא שאת בחוץ או משו! הכל היה בצחוק.. חבל שזה ככה..

וחבל שאתן ככה../images/Emo70.gif כי תראי את

הקטע שראיתי במו עיניי
|סדגש... הנה: "חחחחחחחחחחחחח.. כל מי שצע או היתנפל(קארין) אז הוא...." ומה שמפליא אותי בקטע הזהנ זה שבסוגריים, היה השם האחד והיחיד...
קארין
ולמה היא לא האשמיה גם את "no name ooo"
כי לפי מה שאני ראיתי, היא לא העירה לו, וגם לא כתבה אתו בסוגריים, ומוזר שרק אנ יהייתי שם

ועוד...../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

מז'תומרת יעבור סדרת טיפולים
למה מה אני מטופלת שלך
מי את שתגידי לי בכלל מה לעשות ומה לעבור ואיך להתנהג
את לא כלום בשבילי, אז תתחילי לחשוב גם, שאני לא מטופלת שלך כי את בטח לא חברה שלי, לא אבא שלי ובטח ובטח שלא אמא שלי
את בקיצור הודיה, נמאסת עליי

יעל 13

New member
וואוווווווווווווו להירגע ומהררררררר

מה נסגר?! הכל היה בצחוק! מה את מתעצבנת? היא לא עשתה את זה כדי לעצבן אותך!! מה את מתנפלת עליה ככה?! הגזמת לגמרי הפעם!

a b u y a

New member
אתה נשמע כמו../images/Emo88.gif

ג. יפית
"המלצה שלי
...תפתרו את זה בקומונת משוב ותהיו מרוצים
"

למעלה