אני חדש כאן

אני חדש כאן

אז ככה הורדתי אלבום של אמינם שנקרא Don't Call Me Marshall יש בו שיר שנקרא Superman Cry Me a River אז זה ג'סטין טימברלייק שר ביחד איתו או שזה מישהו אחר?
 

bLAck hALo

New member
..

לא!! זה אם כבר משהו יצר משני השירים Superman של אמינם, ו-Cry Me a Riverשל ג'סטין רמיקס. כי לא נראה לי שיהיה מצב שאמינם יעשה דואט עם ג'סטין.
וברוך הבאאאא!
 
קודם כל ברוכה הבאה..! ומה זה השיר

הזה??..? סטריינג' וורי סטרינג'... אני מכירה את השיר של 50 וג'סטין שזה גם לא "דואט" שלהם זה חיבור של שתי הבתים שלהם.. כאילו פיפטי הקליט בית בישביל השיר של כ'סטין... משהו עוד יותר מוזר.. ואממ מי אתה?.? שם..?? משו.?
 

bLAck hALo

New member
עדי עשו מזה רמיקס! עכשיו חיפשתי

בקאזה וזה רמיקס!! לא הורדתי אבל ראיתי שכתוב... נו עושים את זה לכל שיר שיוצא..
 
אבל איך מה שאני שמעתי המילים של

פיפטי הכי מתאימות בעולם..!..! טוב לא יודעת.
 

k k1

New member
חחחחחחח עדי תפסיקי להגיד

לבנים ברוכה הבאה! זה ברוך הבא
אז הסתבכת עם אהמ
אהמ בגלל שחשבת שהוא בת חחחח וד"א- אני מבקשתתתתתתתתת- הזכויות ל"סטריינג' וריי סטריינג" שמורות לי!! אבל אני נחמדה ואני מרשה לך להשתמש בזה כללללללל פעם שרק תרצי!! חחחחחחחחחחחחחחחח סתם סתם...אל תתייחסי אליי.! אני סתם מאושרת שאני יכולה לכתוב בפורום אז אני רושמת שטויות.!
 

eMiFrEaK

New member
שלום שלום!!

כמה חדשים!! :) שמעתי את השיר כבר מזמן... דווקא יצא נחמד...
 
עוד שאלה

זה נכון שאמינם שונא את אמא שלו, הומופוב, לוקח סמים, ושונא נשים? ומה הקשר שלו לD12 ו50 סנט?
 

bLAck hALo

New member
חח תשובות:

כן אמינם שונא את אמא שלו למרות שכבר לא נראה לי כאילו הוא לא שונא אותה ולא אוהב אותה פשוט לא מתייחס אליה, וכביכול היא לא קיימת בשבילו..אבל אי אפשר באמת לדעת. הומופוב- יאפ. לוקח סמים- לקח, אז קשים. עכשיו נראה לי פשוט מעשן גראס.. שונא נשים- לא. פשוט יש לו עבר מסובך עם אישתו לשעבר שבגדה בו והכל...הוא שונא נשים במובן מסוים. הקשר לD12- הוא חלק מהם מ-D12! "קבוצת ראפרים".. הקשר לפיפטי- פיפטי חתום בלייבל שלו ושל דרה אפטרמת'. הוא לקח אותו כבן חסות.
 
אתה יודע במקרה למה הוא שונא את

אמא שלו? ומה זה בדיוק הומופוב?, שונא הומואים?
 

bLAck hALo

New member
קודם כל אני בת :}

הוא שונא את אמא שלו מפני בעברו כילד למשל היא גרמה לו לחשוב שהוא ילד מפגר, חולה עם בעיות שזה בעצם מן מחלה שהייתה לה שגורמת לה לחשוב שהוא כזה.. היא לא טיפלה בו והיו להם את השיכסוכים שלהם ועוד דברים....... הומופוב כן זה אחד ששונא הומואים או כמו שההומואים למיניהם אומורים "פוחד מהומואים".
 
וסליחה על הבורות

אבל באחד משיריו מארשל אומר My Fagin Father אז יכול להיות שהוא שונא את אבא שלו גם?
 

bLAck hALo

New member
הוא מאוד שונא את אבא שלו..

למרות ששוב לא נראה לי שהוא מתייחס גם אליו.. כי הוא נטש אותו שהוא היה בן חודשיים..
 
ועד דבר אחד../images/Emo3.gif

בקאזה חיפשתי תמונות שלו ובמקרה הורדתי תמונה שלו ושל בריטני עושים "מז^%$@&" זה אמיתי או סתם זיוף?
 

bLAck hALo

New member
מזויף הדביקו את הפרצוף של שניהם..

ואתה יכול לשאול כמה שאלות שאתה רק רוצה!..
 
למעלה