אני חדש כאן!

schizm

New member
אני חדש כאן! ../images/Emo6.gif

אהלן, מה נשמע? קוראים לי יניב אני בן 13 ואני חדש כאן אני מת על כל משחקי הסימס, ואני ממש לא יכול להתנתק מהם! אני לא רוצה להישמע כמו איזה זקנה רק חשבתי שבתור התחלה על מנת שאינ יוכל להכיר אתכם טוב יותר, כל אחד ירשום איזה משחק סים הוא הכי שרוף על, אם זה טייקון, או פארק ,סימס ... לא משנה מה. ועוד משחק או שניים שהוא ממליץ. טייקון בנושא בניית פארקים הכי אהוב עלי הוא ski resort tycoon הסימס הכי אהוב עלי הוא sims house party כי הוא מוסיף על פי דעתי את החפצים הכי שווים. משחקים שאני ממליץ: Tropico ו- Theme Hospital שהוא טיפה ישן אבל מעולה!

SakuKin

New member
אני.. הכי אוהבת בסימס זה..

סופר סטאר שלא יצא..חחחח אבל בנתיים אוהב את אונלישד.. לא מפני שזה הכי חדש.. אלא מפני.. שאני מתה על חיות..חח והורדתי מסימס פלוס חזיר וכלב.. איזה בלאגן. הם מתרבים כמו..כמו.. חיידקים!!!! שמים שניים אחרי יומיים חדר מלא חזירים!

SakuKin

New member
אבל סימס בחופשה

גם.. בגלל שאחת הילדות דומה לי משם ממש בול כמוני

schizm

New member
חחח ../images/Emo6.gif

נחמד, את משחקת גם בטייקונים למינהם?

SakuKin

New member
לא ../images/Emo3.gif

לא הכרתי דבר כזה עד שהגעתי לפה.. הדבר היחיד שאני מכירה זה זו טייקון.חחח

SakuKin

New member
תגיד לי..

אתה מכיר את הבעיה שלפעמים אחרי כמה זמן שמשחקים זה פשוט יוצא מהמשחק?

schizm

New member
כן לצערי יש לי את הבעייה ../images/Emo10.gif

היא מדכאת, עד שאתה סוף כל סוף תפסיק לבנות ומתחיל להכניס כספים, זה מוציא אותך מהמשחק.. אין הרבה מה לצפות הרי זה מבית מיקרוסופט

elcool

New member
אתן חייבות לשרשר דברים במקומות

לא קשורים? זה משגע אותי!!

SakuKin

New member
ומה עם הבעיה

שבאונלישד.. כי אני התקנתי אונלישד נכנסתי למשחק ואחרי חצי דקה זה יצא.. מתי שזה התחיל להעלות את הנותנים האלה דרך אגב.. למי שיש את הבעיה המוזרה שאם אתה נכנס לסימס מסלקים אותך ובפעם מופיעה הודעה.. אולי תנסו לשנות את זה כדי שזה יעבוד כמו בווינדוס 98

elcool

New member
אני היחיד שיכול לענות על השאלה?

או שיש פה עוד כמה שמשחקים במשחקים חוץ מסימס? אז האהובים שלי הם: רולר קוסטר טייקון 2 סים סיטי 3K WE וגם ת'ים הוספיטל

ברוך הבא! ../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

האוהב עליי הוא סים סיטי, גרסת 2000 או 3000.

למעלה