שאלון ה60
היי ממליץ שתקראו קודם את מה שכתבתי על הדמות, יחסוך הרבה רקע -משפחה 1.מי היו הורי הדמות? איך הם היו? (או האפוטרופסים שלה) רשמתי בהסבר על הדמות 2.האם יש לדמות אחים או אחיות? שתי אחיות חורגות, הדמות היא בן ממזר לאביו, אימו מעולם לא נישאה 3.האם לדמות יש או הייתה משפחה משל עצמה? אימי וסבי 4.האם היו לדמות קרובי משפחה אחרים? האם יש כאלו שאפשר לזכור אותם בצורה מיוחדת? בהסבר 5.מהו מצבם הנוכחי של קרובי המשפחה של הדמות? האם הם חיים, מתים, נעדרים, חולים, משועבדים, כלואים, גרושים, וכו'? כל משפחתי האנושית, נכון לידיעתי האישית (לכו תדעו מה המנחה שלי מתכנן) מתה, רובה בידיי שלי. בנוגע ל"sire” שלי,אין לי מושג נכון לימינו -בית 6.איפה גדלה הדמות? ספרד, איטליה, לונדון 7.מה היה מצבה הכלכלי, חברתי ומקומי של הדמות? בן למשפחת אצילים נמוכת דרג אך מבוססת כלכלית 8. האם הדמות החליפה מקומות מגורים? בהסבר על הדמות 9.האם לדמות יש בית משלה? כן, יש לי דירת סטודיו ברובע סוהו בלונדון -ילדות/בגרות 10.איך הייתה הדמות בילדות, ואיך הייתה הדמות כמתבגרת? נולדתי כילד סקרן ונבון, בנעוריי התחברתי לקבוצה של טיפוסים אומנותיים-גותיים דבר שפיתח אצלי חיבה לאומנות וציניות 11.האם זכורים אויבים או חברים מהילדות? לא מישהו ספציפי או חשוב מדי, היו לי את החברים שלי ואת אלה שלא הסתדרתי איתם. כמובן שכל זה לא רלוונטי אחרי 120 שנה. 12.האם זכורים לדמות אירועים שונים מהילדות או הבגרות שלה? לא משהו יוצא דופן ששווה להזכיר 13.האם הדמות למדה אילו כשרונות או מיומנויות כדמות ילדה או מתבגרת? חיבה לאומנות, כישורים באנטומיה -היסטוריה מקצועית 14.למה הדמות בחרה במקצוע בו היא עוסקת? חיבה לאומנות, רצון להבעה עצמית וגיבוש ראיה ייחודית וצינית ביותר על העולם 15.איך הדמות קיבלה את ההכשרה שלה? עבודתה במשרד הפתולוג המקומי, התמחות זמנית אצל רופאים שונים ברחבי העולם. 16.האם הדמות נתקלה בקשיים באימונים או מצאה שהם הולכים לה בקלות? בקלות 17.האם הדמות עשתה דברים ראויים לציון מאז סיום האימונים שלה? בהסבר 18.האם הדמות הכירה חברים, אויבים, מנחים בזמן תקופת האימונים או במהלך הקריירה עד כה? הקמפיין נמשך כבר שנה וחצי, כרגע בהפסקה, עבר עלייה ועל הקבוצה המון, קצרה היריעה מלהחיל אישיות -תכונות 19.מה הדמות אוהבת? אומנות, מקוריות וייחודיות,את היופי שבפרטים. 20.מה הדמות לא אוהבת/שונאת? צרות עין,חוסר נימוס, קוצר רוח, רגשנות יתר 21.מהו יחסה של הדמות כלפי יחסי מין? עקב העובדה שהדמות היא גופה מהלכת, אין בה חשק מיני 22.מהו יחסה של הדמות כלפי דתות ואמונות? מאמינה באל ובשטן ובכל מה שביניהם, ובכל הדברים האזוטריים שהם "כורח המציאות" של הקמפיין, בייחוד בהתחשב בכך שפגשה לא מעט מאותם דברים אזוטריים. וסלידה, פיזית לפחות, מכל ביטוי של "אמונה באל" 23.מהו יחסה של הדמות לקסם? מאיזה בחינה? היא לא משתמשת בו, אלא אם כן מחשיבים את כוחותייה כערפד כקסם, היא לא סולדת ממנו או זרה לו, לפחות במובן הטרימרי. 24.מהו יחסה של הדמות כלפי מעשים לא חוקיים? הדמות פועלת בקוד ג'מטלמני מובהק, אך בעל מוסר של "המטרה מקדשת את האמצעים" במסגרת המגבלות המחייבות מהיותה ערפד השייך לחברת הקמרילה. 25.איך מתייחסת הדמות לעימותים, פיזיים ומילוליים? לא נסוגה מקרב כאשר אין ברירה דיפלומטית אחרת, קשה מאוד לפגוע בה מילולית. 26.האם לדמות יש תפיסות מוטעות כלפי העולם, או דעות גזעניות? תפיסת עולמה היא מחוייבת המציאות שבה היא קיימת, כערפד השייך לחברת הקמרילה. היא איננה גזענית, ליברלית אפילו (מות ותן למות) -תפיסה 27.איך הדמות רואה את עצמה? איש של כבוד, ציני, שרמנטי ואדיש לרוב 28.איך אנשים אחרים רואים את הדמות? מבחינה חיצונית, כנער בן 15, לאלה שמכירים אותה,מתוחכם, מיסתורי ומאתגר. 29.אם אפשר היה לסכם את הדמות במילה אחת, מה היא הייתה? מוזה (לעצמה ולאחרים) 30.מה הדמות הייתה משנה בעצמה, לו הייתה יכולה? שיפור באינטואיציה והאינטואיטביות שלה -קווים מנחים 31.מהם הפחד הגדול/הסיוט הנורא ביותר של הדמות? אש ו"אמונה אמיתית" 32.מהם התקווה / החלום או השאיפה הגדולים ביותר של הדמות? תהילת עולם בזכות אומנותה 33.מה מניע את הדמות? כבוד עצמי ומחוייבות לחברת הקמרילה. 34.האם יש משהו שהדמות לא תעשה? לא תיצור אומנות לשם הביצוע. -שונות 35.האם יש לדמות חוש הומור? ואם כן, מה מאפיין אותו? כן, ציניות 36.האם לדמות יש תחביבים או דברים מועדפים לעשות בזמנה הפנוי? אומנות, ציור ופיסול, צבירת ידע. 37.איך הדמות נרגעת? במקרה הקיצוני ביותר, יתד בלב

, בדר"כ, מביעה ופורקת רגשות שליליים דרך אומנותה 38.האם לדמות ישנם אילו סטיות, מגרעות או גחמות התנהגותיות או נפשיות? בהסבר על הדמות מראה -חיצוני 39.מה הגובה של הדמות? 1.53 40.מהו מבנה הגוף של הדמות, האם היא שרירית, חסונה, עור ועצמות, סובלת מעודף משקל וכו'? מבנה גוף צנום וחסון 41.כמה שוקלת הדמות? 47 ק"ג 42.מהי צורת השיער, צבעו ומרקמו שיש לדמות על הראש/על הפנים/על הגוף, אם בכלל יש לה שיער? אין שיער על הגוף, שפם דק וקצר, שיער שחור קצוץ 43.מהם צורת וצבע העיניים של הדמות, האם הן מביעות רגש כלשהו? עיניים חומות, לרוב אדישות 44.מהו צבע העור של הדמות? לבן, חיוור 45.האם לדמות יש סימנים מזהים כלשהם? כמו כתמי לידה, צלקות, עיוותים, קעקועים או סימונים אחרים? גובה ומראה של ילד בן 15 עקב פגם מולד 46.מהי הבעת הפנים של הדמות בדרך כלל? אדישות משועשעת וצינית 47.איך נשמע קולה של הדמות? בריטון במבטא ספרדי שרמנטי 48.האם לדמות יש אמרות מועדפות, או משפטים קבועים? "העולם הוא כצדפה בפנינו,אשר יש להפיק את הפנינים ממנו" 49.איך נראית הדמות כשהיא הולכת? נינוחה למראית עין אך דרוכה תמיד 50.מה הייתה הדמות רוצה לשנות במראה החיצוני שלה? שתראה כאדם בוגר 51.אם המראה החיצוני של הדמות היה יכול להיות מסוכם במילה אחת - מה היא הייתה? נערית 52.איך מי שרואה את הדמות יתאר אותה? ילד בן 15, לבוש אלגנטי עכשווי, מסודר ונקי -לבוש 53.מה הדמות לובשת כשהיא נחה? לרוב ישנה בחולצת טריקו ומכנסים נוחות 54.מה הדמות לובשת כשהיא רוצה לעשות רושם טוב? חליפה, צווארון פתוח 55.מה הדמות לובשת במסעות? לבוש אלגנטי 56.מה הדמות לובשת בזמן עבודה? כנ"ל -חפצים אישיים 57.האם יש חפץ או חפצים שלעיתים נדירות תוכלו "לתפוס את הדמות בלעדיו"? כפית מושחזת ברמה של איזמל מנתחים 58.האם לדמות יש רכוש שיקר לליבה, כמו ירושות, מזכרות, מתנות שונות, וכו'? אוסף הכפיות המושחזות שלה