אני חדש ויש לי שאלה השיר החדש זה הם סרגו מאנדס משו כזה ודואנט ליי נמצאים בדיסק מאנקי ביסנס?
G guest6 New member 19/8/06 #1 אני חדש ויש לי שאלה השיר החדש זה הם סרגו מאנדס משו כזה ודואנט ליי נמצאים בדיסק מאנקי ביסנס?
H HaDaRoSh New member 19/8/06 #2 ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif דונט לי נמצא במונקי ביזנס, אבל מאס קה נאדה (השיר עם סרגיו מנדס) לא נמצא באלבום, אלא נמצא באלבום timeless של סרגיו מנדס
../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif דונט לי נמצא במונקי ביזנס, אבל מאס קה נאדה (השיר עם סרגיו מנדס) לא נמצא באלבום, אלא נמצא באלבום timeless של סרגיו מנדס
X x N O A M x New member 19/8/06 #3 דונט ליי נמצא ב"מונקי ביזנס" ומשקנדה נמצא בדיסק של סרגיו שניקרא "timeless". אפרופו סרגיו, עברתי ליד חנות מוסיקה וראיתי ת'דיסק "timeless" והתחשק לי קצת להציץ בו. וכמעט כל שיר הוא מארח אותם
דונט ליי נמצא ב"מונקי ביזנס" ומשקנדה נמצא בדיסק של סרגיו שניקרא "timeless". אפרופו סרגיו, עברתי ליד חנות מוסיקה וראיתי ת'דיסק "timeless" והתחשק לי קצת להציץ בו. וכמעט כל שיר הוא מארח אותם
H HaDaRoSh New member 20/8/06 #8 היית מת ../images/Emo123.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif
C chester2 New member 19/8/06 #6 ברוך הבא!! אה ואין לי מושג אבל אהבתי את החתימה שלך במיוחד את הקטע על לינקין פארק!!