אני חדש/ה, ואתה?
|מיוחדת|

חדשה

שלומלום לכולכם....אני הילה ואני חדשה אבל אני לא מעריצה גדולה של מארון רק אוהבת תשירים שלהם!!! ואדם חתיך.....

היי לכולם...

היי לכולם... קוראים לי תומר (בת) ואני מאוד אוהבת את maroon 5.. אני חברה של גל (galevine).. היא המליצה לי להירשם לפורום הזה.. מקווה להשתלב..

FlamingIce

New member
ברוכה הבאה אני לפורום זה../images/Emo24.gif

ההיי הילה ולכולם פה בפורום

dor302

New member
שלום לכולם >>>

אני חדש פה ושמחתי מאודדדדדד לראות שיש פורום ללהקה המצויינת הזאת ! אני פשוט מכור לדיסק שלהם אין בו אפילו שיר אחד שלא נקלט ושיר אחד שלא בא לי לשמוע!!! מקווה להשתלב פה מהר וכמה טוב שאפשר , דור .

TheT

New member
אני חדש פה

אני חולה על השירים של הלהקה. פשוט נהדרים. כל הכבוד להם! אשמח להתשלב כאן ולהתעדכן בכל מה שקשור למארון 5. MAROON 5 RULE! שלכם, תומר

B a M b i 1

New member
שלום שלום!

אני חדשה כאן. קוראים לי שרית ואני בת 16 וחצי. ראיתם את הבית של מארון 5 ב-MTV, זה היה לא מזמן בשידור חוזר. בית חמדמד ביותר.

ברוכיתתת../images/Emo24.gif

אני לירון
עכשיו יש פה 2 הילות..רק שלא נתבלבל..חח סתם
אז ברוכה הבאה, והשתלבות נעימה.. ואדם לא רק חתיך הוא הורס מהמם

galevine

New member
../images/Emo24.gifVali מיי דירררררר!!!!!!

היילוווווו!!!ג'יימסונה התגעגעתי...! מממ מקווה שתשתלבי מהרררר בעעע אין לי מה לכתוב חיח! איזה חמוד ג'יימס בתמונה!אשלי הפקאצהההה תהני! love you גל

FlamingIce

New member
קצת על עצמי../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

אני מורן, נעים מאוד
בת 17 וחצי, מפ"ת
חברה של הילילילו, תרנגולת צ'לי, מואאהה עליה
הילי המליצה לי על הפורום :) אז הנני אני כאן

CiNdErElLa3887

New member
שלום שלום...ברוך הבא ../images/Emo24.gif

אני הילע..נעים מאוד...בת 17..
אני גם מכורה לדיסק...ג'וין דה קלאב
ואני בטוחה שתשתלב פה..יש פה אנשים מדהימים
...(רק שהם לא כותבים...אמרתי את זה פעם שנייה היום
)..

galevine

New member
../images/Emo24.gifוולקאם תומרעע דארלינג!

אני גללללל ממודיעין בת 14...! השתלבות מהנה ומהירה!ייאאאייי אז עכשיו יש 2 תומר!תומר הבת מיי טרנטינה ג'יימסונהההההה ותומר הבן ייאייי כמה נייייססס!!!! בן כמה ומאיפה אתה?...

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני לירון
השתלבות נעימה.. וראיתי את הבית וזה לא של מארון 5 ..כאילו זה לא כל הלהקה אלא רק אדם וג'יימס אני חושבת
או מיקי חחח..שכחתי כבר בכל מקרה..באמת בית נחמד :)

KerenWelling

New member
לירון!!!

את עדיין בתבלבת ביניהם?!?!?!?!!! ארררררר ואחרי השרשור (שאפילו טוגלן!! ריספקט!!) הענקי שצרחתי עליכן להבדיל ביניהם, עדיין לא נקלט?!
יאללה כנסי לשרשור המטוגלן כדי שסוף סוף תוכלי להבדיל ביניהם! בהצלחה!

galevine

New member
הייילווווו

ברוכה הבאה!אני גל בת 14 ממודיעין...ווהוו בשבוע האחרון כתבתי את המשפט הזה הרבהההה פעמים...!מקווה שתהני בפורום השתלבות נעימה..!מאיפה את? וווו הבית שלהם כל כך מהמםםםםםםםםםםםם!הוא פשוט עוד לא ממש מושקע כי הם רק עברו לשם (אדם וג'יימס)והם עכשיו בסיבוב הופעות אז אין להם ממש זמן....!חולה על הטפטים וווההווו!!!!!!!!!!

B a M b i 1

New member
תודה ../images/Emo13.gif

באמת מי גר שם? כל הלהקה או רק חלק..לא ממש שמתי לב. אהבתי את הטפט של היער - מיוחד! רק הסולן והמתופף יהודים, נכון ?

galevine

New member
גרים שם

אדם וג'יימס..שמתי פה תמונה שלהם בצד... והיהודים אלו:אדם הסולן וריאן המתופף!

CiNdErElLa3887

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

אני הילע..בת 17 וחצי מפתח תקווה..נעים מאוד
מאיפה את ?

למעלה