אני חדש - התייעצות.

אייל129

New member
אני חדש - התייעצות.

שלום לכולם וחג שמייח, אני חדש כאן ואת האמת שקניתי מחשב חדש לאחר שבמשך כמה שנים לא היה ברשותי מחשב ולכן גם במשך שנים לא שיחקתי בשום מנג'ר. רציתי להתייעץ איתכם איזה מנג'ר עדיף לקנות? מה היתרונות והחסרונות של כל מנג'ר? איך TOTAL CLUB MANAGER? בתודה מראש, אייל

sok777

New member
קודם כל, ברוך הבא../images/Emo6.gif

ועכשיו, עדיף לדעת רובינו [נראה לי] כאן לקנות את FOOTBALL MANAGER 2006 [הידוע בשם FM, כקיצור] כי הוא עם הכי הרבה מידע אמיתי ונותן חוויות אימון מרגשת. אך הבעיה שלו הוא שהוא מעט איטי ויש הרבה טעינות של משחקים בכל מיני מפעלים. זה החסרונות שלו, היתרונות הם שהוא עם הרבה מידע, והוא לגמרי אמיתי, אתה מגיב, נותן דעות, מקיים מו"מ וכל מיני דברים הכי אמיתיים שאפשר. CM אני לא יודע וכנ"ל לPES MANAGER שאמור לצאת דבר כזה וגם FIFA. אני יודע רק FM וטוטל קלאק. טוטל קלאב הוא משחק נחמד גם עם הרבה אפשרויות וחוויה אמיתית אבל פחות מידע מה-FM וגם לא יודע, לפחות לי הוא לא מביא הרבה אקשן. הוא מהיר יותר ויש בו יותר הדגש לחוזים ולמשחק עצמו, אפשר לראות בו את המשחק בתלת-מימד בניגוד לFM שם זה בדו-מימד.

ברוך הבא

אז ככה: א.הטוטל קלאב חרא של משחק. ב.הייתי ממליץ לך לחכות טיפה בשביל ה-FM2006 החדש שיוצא לחנויות.

ברוך הבא לפורם ../images/Emo24.gif

FM הוא המשחק הכי פופולרי היום ונחשב גם להכי טוב, למרות שעדיין יש אנשים שמשחקים בטוטאל קלאב ומעדיפים אותו. |מישהו עדיין משחק בCM?| אני אישית ממליץ על FM.

Big Joni1

New member
היי אייל../images/Emo24.gif

ברוך הבא!!
בקשר לשאלה, אני ממליץ לך בחום על FM2006. אני חושב ששאר האנשים שענו לך לפני כבר נתנו לך את הדעה הטובה ביותר. אין על FM! ממליץ לחכות קצת ולקנות את החדש. ברוכבא! ג'וני

למעלה