אני חדש בפורום

CrazyGay

New member
אני חדש בפורום

שלום לכולם, שמי בר, בן 28 אני אומנם חדש כאן בפורום אך אני מעריץ גדול של אמיר עוד מהתקופה שהיה ב"היי פייב". אני חייב לציין שאני גאה באמיר על השתתפותו ב"האח הגדול VIP" ואני בטוח כי ייזכה להגיע לגמר הגדול ואף לצאת אחרון מהבית
דבר נוסף, יצא לי היום לבקר באתר הרשמי של אמיר באינטרנט ואני חייב לציין שממש התאכזבתי. הרבה דברים באתר אינם פעילים כגון השירים, הקליפים וכו'... כנראה שפשוט נפלו מהשרת. פניתי לחברת avox אשר מתפעלת את האתר אך שם נתקלתי ביחס משפיל ביותר. לאחר מחשבה בנושא חשבתי שיהיה מן הראוי לפתוח לאמיר אתר אינטרנט חדש. אני מוכן לקחת על עצמי את המשימה הזו (אני מנהל כיום את אתר המעריצים של הזמרת קים). לפני שאני ניגש למשימה הזו חשבתי להתייעץ איתכם על הנושא הזה. האם הדבר כדאי או לא? במידה וכן, אשמח לקבל כל חומר שהוא לאתר כגון כתבות, תמונות, קליפים וכו'. בתקווה לשיתוף פעולה, בר

TetiBETTY

New member
האתר שבנית יפיפה!

בנוגע לאתר, קיבלת ממני מסר. ברוך הבא

CrazyGay

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

קיבלתי את המסר שלך ושלחתי לך תגובה. תודה רבה על הברכות

שלום לך בר ברוך הבא לפורום../images/Emo24.gif

תשובה לגבי האתר האתר הרשמי של אמיר יתעדכן ממש בקרוב,עובדים על זה.

CrazyGay

New member
תודה רבה רעות ../images/Emo13.gif

לגבי האתר של אמיר, חבל שהוא מתעדכן רק לאחר קצת צעקות והמון השפלות מצד החברה המתחזקת

../images/Emo92.gif../images/Emo140.gif

ותשובה לדבריך לחברה הזו יש נהלים מסויימים שלפיהם הם עובדים ומנהלים אותה אנשים מקסימים ורציניים בתחום אני בקשר איתם כך שאני יודעת על מה אני מדברת. הם יודעים מה הם עושים.והאתר יעודכן ומה שצריך להיות מתוקן יתוקן. רק עוד קצת סבלנות.

CrazyGay

New member
היי רעות

בתור אחד שמתעסק בבניה וניהול אתרי אינטרנט אני גם מכיר את החברה הזו. אבל כאשר אני אישית פניתי אליהם בשאלה כיצד ניתן לשפר ולתקן את הדרוש תיקון באתר של אמיר קיבלתי תשובה ממש לא סימפטית. את אומרת שהדבר יתוקן בהקדם? אם כך, בואי נשאיר את כל זה מחוץ לכותלי הפורום

לסיום הדיון רק אוסיף ואומר

שניתן ונשאיר להם לעשות את העבודה שלהם בקצב שלהם ועם הנהלים שלהם.

למעלה