אני חדש בפורום
שלום לכולם, שמי בר, בן 28 אני אומנם חדש כאן בפורום אך אני מעריץ גדול של אמיר עוד מהתקופה שהיה ב"היי פייב". אני חייב לציין שאני גאה באמיר על השתתפותו ב"האח הגדול VIP" ואני בטוח כי ייזכה להגיע לגמר הגדול ואף לצאת אחרון מהבית
דבר נוסף, יצא לי היום לבקר באתר הרשמי של אמיר באינטרנט ואני חייב לציין שממש התאכזבתי. הרבה דברים באתר אינם פעילים כגון השירים, הקליפים וכו'... כנראה שפשוט נפלו מהשרת. פניתי לחברת avox אשר מתפעלת את האתר אך שם נתקלתי ביחס משפיל ביותר. לאחר מחשבה בנושא חשבתי שיהיה מן הראוי לפתוח לאמיר אתר אינטרנט חדש. אני מוכן לקחת על עצמי את המשימה הזו (אני מנהל כיום את אתר המעריצים של הזמרת קים). לפני שאני ניגש למשימה הזו חשבתי להתייעץ איתכם על הנושא הזה. האם הדבר כדאי או לא? במידה וכן, אשמח לקבל כל חומר שהוא לאתר כגון כתבות, תמונות, קליפים וכו'. בתקווה לשיתוף פעולה, בר
שלום לכולם, שמי בר, בן 28 אני אומנם חדש כאן בפורום אך אני מעריץ גדול של אמיר עוד מהתקופה שהיה ב"היי פייב". אני חייב לציין שאני גאה באמיר על השתתפותו ב"האח הגדול VIP" ואני בטוח כי ייזכה להגיע לגמר הגדול ואף לצאת אחרון מהבית