אני חדש אז RECPECT

גון בי

New member
אני חדש אז RECPECT

היי ג'ון בי, אתם אוהדים את אמינם הא? זאת לא אהדה חברה..... אני לא מדבר על פוסטרים וכול החרא מסביב אני מדבר על מה המוזיקה שלו באמת עושה לנו ואם תשאלו אותי הוא עולה על הדגנחש ועל סאבלימינל בכול אופן אני אומר שלקחתי מאימינם את הראפ שלו והוצאתי כול מני ראפים על הבית ספר שלי ועל המורה שלי-(הוא מצא את הדף בו כתבתי ראפ עליו ואתם יודעים מה זה לכתוב ראפ על מישהו במיוחד מי שראה 8 MILE) פעם הבאה אני יביא לכם את המילים

Altryne

New member
שמע שנייה....

לא אוהדים זמר אוהדים קבוצת כדורגל אמנים מעריצים אותם.... "ואם תשאלו אותי הוא עולה על הדגנחש ועל סאבלימינל " אתה צוחק? אמינם הוא אמן ברמה עולמית בין לאומית מי זה הדג נחש? וסאב והצל שני המזוייפים האלה... ואת הקטע האחרון לא הבנתי בכלל... למה התכוונת???

גון בי

New member
מה שניסיתי להגיד בגדול זה

הראפ ו ההיפ ראפ הישראלי בישראל במצב לא טוב כאילו מה זה?! אנשים לא מודעים לא מתחברים למוזיקה איך אני יגיד את זה לא הספיקו להתרשם מסגנון המוזיקה הזה ותסכים איתי על זה. התכוונתי שאני מלחין מילים לשירי ראפ והם יצאו לא רע בכלל אפילו אמרו לי שאני יכול לישלוח את זה לסאבלימינל אבל אני מתכוון לישמור את זה בתור תחביב כי נראה לי שהם סתם ניסחפו-מה אתה אומר על הרעיון? בטח אתה יודע שיש מופע של אמינם וחצי שקל באנגליה יאפ?

Altryne

New member
תראה...,תשמע...,תקשיב....

אני מסכים איתך על דבר אחד... הראפ וההיפ-הופ בארץ הם במצב לא טוב אבל לא בגלל שאתה אמרת בדיוק ההפך... הוא במצב לא טוב בגלל שזה "אין" עכשיו לשמוע ראפ,וזה "אין" להתלבש כמו ראפרים ולשמוע את סאבלימינל(המזוייף) בגלל זה יש מלא אנשים שאין להם שום קשר למוסיקה ושמעו דיבק של סאב חושבים עצמם שומעי מוסיקה שחורה... ותאמין לי יש מלא אנשים שיש להם סגנונות כתיבה וחריזה טובה מאד... אני למשל(איזה צנוע אני אה?) יש לי חריזה די טובה ב3 שפות גם אבל אני שם זין על סאבלימינל ועל לשלוח לו את זה חחחחח קודם כל תקליט איזה שיר שלך... תקשיב איך יצא תקשיב איך זה נשמע... כי כשאתה כותב זה נראה סבבה אבל זה יוצא אחרת לגמרי כשזה מוקלט.. מנסיון... חוץ מזה אני מבין שאתה לא רק מעריץ של אמינם אלה גם מקשיב למוסיקה שחורה בכלליות... אבל יש מלא דברים שאתה לא יודע(ככה אני מבין לפי משכתבת) אז אני מציע לך להכנס לפורום מוסיקה שחורה ולהתחיל לקורא ולכתוב שם... אם כבר אז יש מופע של אמינם ושתי שקל כי 50 סנט זה 2 ש"ח ולא חצי .... וכן אני יודע....

keeeren

New member
יש לי רק דבר אחד להגיד

אני הכי מסכימה עם זה שהראפ והיפ הופ בישראל זה זבל מהדרגה הכי נמוכה שיש לצערי... ומה שאני הכי מסכימה איתו זה סאבלמינאל מזוייף!!!!!1!! מתי אנשים יבינו את זה? וכשאני מידברת על אנשים אז אני מתכונת לכל הפרחות והסנוביות בעיקר מבת ים ששומעים אותו וחושבים שהוא ראפר... שיחזור למציאות ומהר... יאללה אנשים לכל מי שיוצא היום בילוי נעים ותהנו!

למעלה