אני חדש אבל עוסק

chokolada

New member
אני חדש אבל עוסק

שלום רב לכולם זה כבר מספר חודשים שאני קורא את הנכתב בפורום הנהדר היפה והרגוע ביותר שקיים ברשת. נעזרתי בכם המון לאחרונה ועכשיו החלטתי שאולי אני יכול ברשותכם להצטרף אליכם אצרף מספר תמונות של הבונסאים שלי, הראשון שמצורף הוא הראשון שלי שאין לי מושג איך קוראים לו אך אני מאוהב בו(אהבה ראשונה).

chokolada

New member
הדס

זהו הדס שקניתי הוא התייבש לי לגמרי וחזר לחיים אך שאר העלים היבשים לא נופלים מה עושים איתו שיתחיל לצמוח כמו שצריך . הודה על כל עזרה,

minigan

New member
פלפל?!

לא יודע איזה פלפל מצולם אבל לירק פלפל אין הרבה סיכוי להיות עץ בונסאי.

chokolada

New member
פלפל

זהו פלפל קטן אדום אני מתישהו ראיתי בפורום תמונה של בונסאי פלפל. אבל נו מילא אני מקווה שזה יעבוד ואם לא אז תמיד אפשר להעביר אותו לכלי גדול יותר שיצמח כרגיל. בכל אופן תודה על השמות שנתתם לי לעצים שלי

סן תאי

New member
הדס

ספר קצת יותר על התנאים בהם הוא מצוי, נראה לי כמו בעיית עודף/חוסר של מים ו/או אור.

chokolada

New member
שלום

סן תאי שלום רציתי לאמר בתור התחלה שאתה מנהל פורום למופת ואני מאוד אוהב אותו, מלבד זאת ראיתי גם המון תמונות ששמת והם ממש ממש יפות . ההדס נמצא במקום בו רוב היום יש בו שמש אני משקה אותו שלוש פעמים בשבוע בערך רבע כוס (ספלי קפה שקופים של בערך 200 מ"ל) לפעם. במקום מגוריי יש רוח מאוד מאוד חזקה והיא מעיפה את כל הבית כאשר החלון פתוח, האם יש לזה אפקט כלשהו. תודה רבה על ההתייחסות ועל העזרה ממני בהערכה

סן תאי

New member
תודה רבה

על המחמאות. ולעניין ההדס, על פניו נשמע שהוא מקבל תנאים טובים. בדוק את מצב חורי הניקוז בכלי,תוודא שאתה לא משקה לפני שפני המצע יבשים. בהצלחה.

למעלה