אני חדששששששששש

צחי צח1

New member
אני חדששששששששש

אני חדש חדש חדשששששש חחח שמח להצטרף לפורום, פתחתי משתמש בעיקר בשבילו, אין יותר טובים מהכנסייה !! הלוואי ואני יילך לקיסריה!

ברוך הבא מותק:)

ספר על עצמך בקצרה שם- גיל- אזור מגורים- איך הכרת את הכנסייה- איך הגעת לפורום- היית בהופעה בפסטיבל ישראל? כן/לא- תמונה שלך ד"א- אני בר :)

צחי צח1

New member
נעים להכיר

שמי צחייי אבגי, מאופקים-בנגב בן 16 בנתיים-בקרוב 17 חח אמממ הכרתי את הכנסייה לני חודשיים אני מעריך,זה היה ביום העצמאות...הייתה להם הופעה בחוף הים דלילה באשקלון,הייתי שם מצאתי את עצמי מוקף באנשים נהנים שרוקדים כמו שיכורים וגם כמה חברים שפתאום התחילו לקפוץ לצרוח והפתיעו אותי לטובה,אחר כך יצא לי לשמוע שירים של הכנסייה עם חבר ומן הסתם שאהבתי,הביא לי תדיסק התחלתי לשמוע,לדקלם... מאז אני מכור!! חחח שמח שאני מכור... הגעתי לפורום דרך קישור מאתר המעריצים הרשמי של הלהקה, לא הייתי בפסטיבל ישראל,מקווה מאוד להיות בקיסריה ועד אז להכיר יותר את הלהקה כי אני בנתיים קשור(קשור מאוד(הדוק) רק לדיסק אוטוביוגרפיה-נכון שהוא מורכב מאוסף של כל הלהיטים אבל יש עוד הרבה יצירות שאני בטוח שאני יאהב.

צחי צח1

New member
חחחחחחחח

כמו שמרתי שאני חדש בפורום ככה אני גם בעניין השימוש בו ואני לאט לאט ילמד להסתדר,אז אל תצחקי על זה ששלחתי את ההודעה הקודמת 3 פעמים. חחח לילה טוב.

cowgirl Ms

New member
ברוך הבא צחי ../images/Emo13.gif

מקווה שתתמיד בפורום ותהנה ממנו כמה שאפשר!

למעלה