אני חדשה אני חדשה בפורום חבר'ה תעדכנו אותי עם יש משהו חדש על אגם ומחר יש לי יומהולדת
T tzlilll0 New member 28/12/06 #1 אני חדשה אני חדשה בפורום חבר'ה תעדכנו אותי עם יש משהו חדש על אגם ומחר יש לי יומהולדת
T the Girl of Love New member 28/12/06 #2 ../images/Emo214.gifקוראים לך צליל?../images/Emo9.gif ברוכה הבאה, אני הדר! המממממ..חדשות על אגם: היא משתתפת בעונה החדשה של "השיר שלנו" ומופיעה כרגע בהצגה של שלגיה, אלו כל העדכונים החדשים-ישנים שיש לי לספר לך ... מקווה שתשארי פה איתנו ותהני
../images/Emo214.gifקוראים לך צליל?../images/Emo9.gif ברוכה הבאה, אני הדר! המממממ..חדשות על אגם: היא משתתפת בעונה החדשה של "השיר שלנו" ומופיעה כרגע בהצגה של שלגיה, אלו כל העדכונים החדשים-ישנים שיש לי לספר לך ... מקווה שתשארי פה איתנו ותהני
O oorlyy1 New member 28/12/06 #3 ברוכה הבאה../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif תספרי קצת על עצמך מאיפה בת כמה ומזל טוב למחר
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif תספרי קצת על עצמך מאיפה בת כמה ומזל טוב למחר
T tzlilll0 New member 28/12/06 #5 קורות חיי שם: צליל משפחה:חמו גיל:מחר 17 (29.12) מגורים:אילת תחביבים:מוזיקה -ספורט -חו"ל-סרטים אני בחיים שלי לא הייתי בפגישת מעריצים בגלל שאני גרה באילת הלוואי ויכולתי מסנג'ר :[email protected] איימל:[email protected] אייסיקיו:404319727
קורות חיי שם: צליל משפחה:חמו גיל:מחר 17 (29.12) מגורים:אילת תחביבים:מוזיקה -ספורט -חו"ל-סרטים אני בחיים שלי לא הייתי בפגישת מעריצים בגלל שאני גרה באילת הלוואי ויכולתי מסנג'ר :[email protected] איימל:[email protected] אייסיקיו:404319727
H hadas m New member 28/12/06 #6 ברוכה הבאה../images/Emo204.gif אני הדס, השתלבות נעימה. כרגע אגם בצבא כמובן, מצטלמת לשיר שלנו לעונה הרביעיתי שתתחיל בראשון בע"ה, ומשתתפת בהצגה "שלגיה". המשיכי להתעדכן בפורום.
ברוכה הבאה../images/Emo204.gif אני הדס, השתלבות נעימה. כרגע אגם בצבא כמובן, מצטלמת לשיר שלנו לעונה הרביעיתי שתתחיל בראשון בע"ה, ומשתתפת בהצגה "שלגיה". המשיכי להתעדכן בפורום.