אני חדשה...

קודם את צריכה ../images/Emo29.gif

לענות על שאלון אסוציאציות קצר, ואם נמצא אותך כשירה תוכלי להשאר, אחרת תגורשי לארצות השחור מלאות הלאמות. אני אכתוב פה רשימה של מילים, ואת צריכה לכתוב את המילה הראשונה שעולה לך לראש. אז קדימה: מאיה - בננה - דאגלס אדמס - אפרסמון - ברווז - פח - גויאבה - קוריצה - אצטרובל - אמריקה -

nofi244

New member
אה...אוקי ../images/Emo9.gif

מאיה- פסיכולוגיה. או דוגמנית, דברים שונים לגמרי. בננה- ירח. דאגלס- מלונה. אדמס- שחור. אפרסמון- אלרגיה. ברווז- ברווזון אמבטיה. כזה שמצפצף. פח- איש הפח מארץ עוץ. גויאבה- מושב עם הרבה ירוק. קוריצה- הצחוק של אחותי אצטרובל- בלוט. אמריקה- ריקי לייק. איך אני??

De-Panther

New member
בקשר למאיה שניהם...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

נראה לי מתאימים למרות שלפי מה שאני זוכר היא יותר בקטע של קרימינולוגיה שזה נושא בתוך פסיכולוגיה או משהו כזה

למה דאגלס אדמס התחלק? ../images/Emo29.gif

מסכן, לא מספיק שהוא מת את גם חותכת אותו באמצע? :X הממממ.... בסדר, את יכולה להשאר. את צריכה לקרוא את מדריך הטרמפיסט לגלקסיה, ולראות האוס.

גם אני רוצה.

צריך לחדש את הרישיון אחרי חמש שנים...
מאיה - זבנג בננה - צהוב דאגלס אדמס - דונאטס אפרסמון - אסקימו לימון וגם קטנוע כתום ברווז - אמבטיה פח - רחוב סומסום גויאבה - מנגו פסיפלורה קוריצה - תרנגול אצטרובל - החורשה אמריקה - גרנדמה וגרנדפה עברתי????? פריטי פליזז

De-Panther

New member
ג'ון../images/Emo99.gif תזהרי..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בסוף אני שוב אפול עלייך באמצע החיים

Qiue

New member
נצל"ש - חדשה

מאיה - ג'ינג'ים. בננה - איכס. דאגלס אדמס - מדריך הטרמפיסט
. אפרסמון - דבר קטן וצהוב. ברווז - גע גע גע פח - זבל גויאבה - לא נודע. קוריצה - גאונות לשמה. אצטרובל - עץ. אמריקה - אנגלית. התקבלתי?

למעלה