אני חדשה היי.... מישהו מכאן יודע עם סימפל פלאן יוציאו דיסק ומתי זה יגיע לארץ ?
N NomaSP New member 27/2/06 #1 אני חדשה היי.... מישהו מכאן יודע עם סימפל פלאן יוציאו דיסק ומתי זה יגיע לארץ ?
S Son Of Dork Girl New member 27/2/06 #2 ברוכה הבאה? ../images/Emo192.gif לפי מה שאני יודעת הם יוציאו דיסק בקיץ 2006. עוד כמה חודשים. קראתי על זה איפהשהו.. שם? גיל? משהו עליך..? ספרי אני שחר, בת 14. תהני.
ברוכה הבאה? ../images/Emo192.gif לפי מה שאני יודעת הם יוציאו דיסק בקיץ 2006. עוד כמה חודשים. קראתי על זה איפהשהו.. שם? גיל? משהו עליך..? ספרי אני שחר, בת 14. תהני.
N NomaSP New member 27/2/06 #3 תודה,אה כן... סורי קוראים לי נועם אני בת 14 ואני רוצה להוסיף פרטים או חתימה ,בלוג משהו.... ואני לא יודעת איך ....את יודעת איך...? כי פשוט חברה שלי רשמה אותי ...
תודה,אה כן... סורי קוראים לי נועם אני בת 14 ואני רוצה להוסיף פרטים או חתימה ,בלוג משהו.... ואני לא יודעת איך ....את יודעת איך...? כי פשוט חברה שלי רשמה אותי ...
S Son Of Dork Girl New member 28/2/06 #9 תיכנסי לעולם שלך.. דרך תפוז עולמות.. שם את כבר ממלאת את כל הפרטים, חתימות... הכל..
S simple day1 New member 28/2/06 #6 ברוכה הבאה! ספרי על עצמך קצת איזה ע עוד להקות את אוהבת ושטיות כאלה!
N NomaSP New member 28/2/06 #7 אמ... אני אוהבת את מקפליי סימפל פלאן ברור! גוד שרלוט, גריין דיי, בלינק 182 ועוד ואת.?
ק קרניjack New member 28/2/06 #8 ברוכה הבאה!!!!../images/Emo13.gif השתלבות נעימה וכן אני גם סבורה שהם לקראת סוף שנה דיסק חדש, ב"ה