אני חדשה :] אממ..אני הגר, בת 16 תמיד אהבתי את מוניקה.. אז חשבתי גם להצטרף לפורום :] מקווה להשתלב :]
ה האגוש New member 31/1/06 #1 אני חדשה :] אממ..אני הגר, בת 16 תמיד אהבתי את מוניקה.. אז חשבתי גם להצטרף לפורום :] מקווה להשתלב :]
א אסי סרחנה בנשמה New member 31/1/06 #2 שלום לך!../images/Emo140.gif חוחו../images/Emo194.gif אני קרן חוחו בת 17 מתל אביב מאיפה את?! חוחו תהני פה
שלום לך!../images/Emo140.gif חוחו../images/Emo194.gif אני קרן חוחו בת 17 מתל אביב מאיפה את?! חוחו תהני פה
M mmmbam New member 4/2/06 #5 שלום לך! ../images/Emo20.gif אני מעיין, בת 13. נייס טו מיט (נו, אין בשר, אז שמתי סושי... אויש, בדיחות עקומות יש לי ). שבוע טוב! אה, ותכירו את המאומץ החדש שלי- ! נכון שהוא חמדמד?!
שלום לך! ../images/Emo20.gif אני מעיין, בת 13. נייס טו מיט (נו, אין בשר, אז שמתי סושי... אויש, בדיחות עקומות יש לי ). שבוע טוב! אה, ותכירו את המאומץ החדש שלי- ! נכון שהוא חמדמד?!
ס סוריקטה1 New member 5/2/06 #6 ../images/Emo121.gifברוכה../images/Emo24.gif תהני פה... אנחנו ידידותיים זה רק לא ניראה ככה
ח חצילע New member 5/2/06 #7 ../images/Emo45.gif אנחנו סתם חורנים לא מטופחים. סתם נו. ברוכה הבאה, אני נועם.