אני חדשה=] שלום כולם אני חדשה.. מקווה להנות פה=]
ל לאו13 New member 2/12/05 #2 ברוכית מאמי!!!../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif היי אני ליאור בת 13 וחצי.. איך קוראים לך ובת כמה?! מקווה שתהניי פהה כמו כולנו!!
ברוכית מאמי!!!../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif היי אני ליאור בת 13 וחצי.. איך קוראים לך ובת כמה?! מקווה שתהניי פהה כמו כולנו!!
S simhit New member 2/12/05 #4 ברוכה הבאהה מאמוש ../images/Emo24.gif אני שמחית {בת 13} הגעת לפורום הכי מדהים בתפוז! ההנאה מובטחת!
S skaatit 1 New member 2/12/05 #5 ברוכה הבאה מאמי...../images/Emo24.gif אני אורטל...בת 13 וחצי מקרית ביאליק... ההנאה מובטחת!!!
T taloosh love skaat New member 2/12/05 #6 ברוכית הבאיםם היו'ש אני טל בת 12 וחצי מפ"ת מקווה שתהני פה ובעצם אני ב*ט*ו*ח*ה שתהני פה חחח אז ברוכים הבאים לפורום המהמם הפצצתי של הראלו'ש סקעת הכוסון בהיו'ש
ברוכית הבאיםם היו'ש אני טל בת 12 וחצי מפ"ת מקווה שתהני פה ובעצם אני ב*ט*ו*ח*ה שתהני פה חחח אז ברוכים הבאים לפורום המהמם הפצצתי של הראלו'ש סקעת הכוסון בהיו'ש
ס סקעתית בעמ האחת New member 2/12/05 #7 ברוכה הבאה מאמי!!! ../images/Emo24.gif אני מורן בת 18 (מאתמול..) מלוד. ובטוח שתהני כאן..
R ReuT C New member 2/12/05 #9 ברוכה הבאהההה כנסי להודעה מקווה שתהני גם אבל אם את רוצה שהראלוש יהנה תצביעי לנבחרי הילדים