אני חדשה:]

l o l a z z

New member
אני חדשה:]

היי כולם,קוראים לי ליאות,אני בת 15 והמחול הוא פשוט החיים שלי. אני אשמח להשתלב בינכם והכל:) יש לי שאלה-שבוע הבא אני טסה ללונדון..יש מישהו שיודע איפה יש בית ספר (לבלט כמובן) שאפשר להשתתף בשיעורים או אולי רק לראות? ועוד משהו (אחרון מבטיחה!) מי יודע איפה יש חנויות לבגדי בלט ? אשמח אם תענו לי:] תודה רבה!

leiny85

New member
כנסי, כנסי, כנסי ../images/Emo27.gif ../images/Emo13.gif

חזרתי מלונדון לפני פחות מחודש ככה שאני קצת בעניינים
לגבי סטודיואים: אני יכולה להמליץ בחום על ה-PINEAPPLE. יש שם ה-מ-ו-ן שיעורים בכל שעות היממה. רוב השיעורים עולים 8 פאונד (2 בכניסה + 6 ישירות למורה) שזה כ-65 ש"ח. את יכולה לבקש בקבלה לצפות בשיעור (זה חינם). אני לא הייתי בTHE PLACE, אבל חברה שלי לא כ"כ אהבה את האווירה שם. גם בURDANG יש שיעורים שהמליצו לי עליהם (אישית לא ניסיתי). וכמו-כן בDANCEWORKS. (נראה לי שחצי מהמורים של ה-PINEAPPLE מלמדים בשני המקומות). לגבי חנויות לבגדי בלט - אני פשוט טיילתי בעיר ונתקלתי בכמה. אני חייבת להזהיר אותך מראש - המחירים בלונדון הם שערוריתיים לכל הדעות, ככה שלא ממש מומלץ לקנות שם... אבל אם את מתעקשת:
החנות של BLOCH נמצאת ברחוב drury lane מספר 35 באזור covent garden.
החנות של GAMBA נמצאת ברחוב Garrick Street מספר 3 גם כן באזור Covent Garden.
החנות של DANCIA נמצאת ברחוב Drury Lane מספר 187. חנויות בלונדון נסגרות ב6 בערב, ולא כולן פתוחות בסופ"ש. והכי חשוב - תהני!!!
(ואלי גם תקפצי לראות מופע מחול או שניים).

l o l a z z

New member
ואוו,הרבה הרבה תודה על הכל!

אני מקווה שאני אוכל לעשות הכל..אבל הכי חשוב לי זה להשתתף בשיעור..נורא מעניין אותי לדעת איך מלמדים שם וכאלה.. אז הרבה תודה:)

leiny85

New member
בPINEAPPLE יש כמה מורים מעולים!

לקלאסי - אני ממליצה בחום על DENZIL ועל TORY. גם IAN לא רע. מודרני - יש את SHIOBGAH (מבטאים את זה שיבון) והיא מלמדת את טכניקת הורטון למי שמכיר. לי זה היה טיפה מוזר. ג'אז - לא ניסיתי אבל יש כ"כ הרבה...
בכל מקרה - יש ה-מ-ו-ן רמות. אני ממליצה להתחיל מELEMANTARY (זה הרמה האמצעית שם, וזה לא כמו אלמטרי של הRAD), ולראות אם זה קשה או קל ומשם לעלות או לרדת ברמה. ולמנהלים - השקעתי בהודעה הקודמת, ושאלו על לונדון כבר כמה פעמים. אולי שווה לפתוח מאמרים או טאגליינס על מקומות לרקוד בחו"ל? (כי גם על ניו יורק ענו פה, וכו'). יום טוב!

Engle7

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

במידה ואת מתארחת בבית מלון, תוכלי לשאול בקבלה על בתי"ס לבלט באיזור ואולי אפילו לקבל המלצות מהמקומיים... הלוא מי יידע יותר טוב מהם =] טיסה נעימה!!

למעלה