אני חדשה אני חדשה כל מי שמעונין לדבר בכייף
ז זה לא אותו דבר New member 7/10/05 #2 ../images/Emo54.gif../images/Emo54.gifברוכה הבאה ../images/Emo24.gif מוזמנת להישאר ולהיות פעילה
M moshit1 New member 8/10/05 #6 ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif ספרי קצת על עצמך... שם גיל כיתה מנגנת תחביבים עיניינים אני הדר תהני פה.
ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif ספרי קצת על עצמך... שם גיל כיתה מנגנת תחביבים עיניינים אני הדר תהני פה.
M mor arzoan New member 9/10/05 #12 בכיף אוקי אנייספר על עצמי מור ארזורן באר שבע (איכס) לא מנגנת ובת 15 ואת?
M moshit1 New member 9/10/05 #15 אני הדר ../images/Emo9.gif כוכביאיר, מנגנת על חשמלית ובעבר על בס. נעים להכיר
Z zoe5 New member 9/10/05 #16 לי קוראים זוהר(בת) ואני מראשון לציון באר שבע?ממממ למה איכס?(רציני למה איכס-בחיים לא הייתי שם)
Z zoe5 New member 9/10/05 #19 מה כבר צריך להיות כיף בעיר יש קניון? יש מועדוני רוק? יש גנים כאלה שאפשר להתיקע שם עם חברים עד אור הבוקר? יותר מזה לא צריך-רק לצאת מהעיר ולהתלהב מאותו הדבר שיש בעיר אחרת! רגע-מה לא כיף שם???????????????????????????????????????? יש לכם איזה שבע בארות! זה מטורף!!!!!!!!!!
מה כבר צריך להיות כיף בעיר יש קניון? יש מועדוני רוק? יש גנים כאלה שאפשר להתיקע שם עם חברים עד אור הבוקר? יותר מזה לא צריך-רק לצאת מהעיר ולהתלהב מאותו הדבר שיש בעיר אחרת! רגע-מה לא כיף שם???????????????????????????????????????? יש לכם איזה שבע בארות! זה מטורף!!!!!!!!!!
ד דיסטורשיין New member 9/10/05 #20 LOL חוץ מזה שבאר שבע זה החור הכי מגניב בנגב (ספייק גר בנאות לון!)
M mor arzoan New member 9/10/05 #21 חחח יש ויש ויש ויש אבל לא יודעת חסר משו ואנילא יודעת מה והשבעה בארות אין לי מושג איפה הם חח