אני חדשה... אני מעריצה שלהם מישהו יודע איפה אפשר לשמוע את האלבום במלאו????
נ נינטוש המאמי New member 21/4/04 #1 אני חדשה... אני מעריצה שלהם מישהו יודע איפה אפשר לשמוע את האלבום במלאו????
S sapir aloud555 New member 21/4/04 #2 את האלבום במלואו לא תוכלי להשיג. אפילו הורדות לא חוקיות לא ממש עוזרות כי יש מלא גרסאות דמו.. לי יש את האלבום המלא, אבל אני לא יכולה לשלוח לך כי זו גרסת CD וזה לא יעבוד אצלך. סליחה, וברוכה הבאה- תהני!
את האלבום במלואו לא תוכלי להשיג. אפילו הורדות לא חוקיות לא ממש עוזרות כי יש מלא גרסאות דמו.. לי יש את האלבום המלא, אבל אני לא יכולה לשלוח לך כי זו גרסת CD וזה לא יעבוד אצלך. סליחה, וברוכה הבאה- תהני!
H H E L L O111 New member 21/4/04 #3 ברוכה הבאה את האלבום כמו שאמרה ספיר, אי אפשר להשיג בקלות. לי אין אותו במלואו. וברוכה הבאה! בטוח שתהני פה!
ברוכה הבאה את האלבום כמו שאמרה ספיר, אי אפשר להשיג בקלות. לי אין אותו במלואו. וברוכה הבאה! בטוח שתהני פה!
H H E L L O111 New member 21/4/04 #4 ../images/Emo123.gifועוד משהו כמו שספיר אמרה לי שאני הייתי חדש, את מוזמנת לענות על השאלונים שנכיר אותך טוב יותר! חיחיחי
../images/Emo123.gifועוד משהו כמו שספיר אמרה לי שאני הייתי חדש, את מוזמנת לענות על השאלונים שנכיר אותך טוב יותר! חיחיחי
E EdenLovesMartin New member 21/4/04 #5 ברוכה הבאה!!! מה המצב? אני עדן מאשדוד כמעט בת 19. אני מקווה שתהני פה, כאילו, אני בטוחה שתהני פה! ספרי קצת על עצמך.
ברוכה הבאה!!! מה המצב? אני עדן מאשדוד כמעט בת 19. אני מקווה שתהני פה, כאילו, אני בטוחה שתהני פה! ספרי קצת על עצמך.