אני חדשה

pika17

New member
אני חדשה

אני חדשה פה ולומר את האמת אף פעם לא התייחסתי כול כך לניקול קידמן וגם לא חשבתי שהיא גם שחקנית כזאות טובה אבל אז יצא לי לראות את האחרים וההיתי בשוק לא רק מהסרט שהימם אותי לגמרי והפך להיות בין הסרטים האהובים עליי ביותר אלא גם מימנה שהייתה מדהימה אני חושבת שהרבה אנשים שמו לב לניקול קידמן רק אחרי הגירושין שלה ליפני זה היא היתה אישתו של וזהו אבל בקיצור אני חושבת שהיא מדהימה ואני לא מבינה איך לא שמתי לב אליה קודם . ולמשהי פה ששאלה בקשר לסרט אם הסמים קוראים לסרט הילטון בנקוק.

shiray

New member
היי!

בדיוק היינו פה במפגשון פורום כשכתבת את ההודעה ורק עכשיו חזרתי. בכל אופן ברוכה הבאה לפורום!!!! ובאמת שבקושי התייחסו לניקול לפני, ונראה לי שכל אחד ברגע שהוא הבין איזו שחקנית מדהימה ניקול הוא לא הבין איך הוא לא שם לב לזה קודם. אני ראיתי את מולאן רוז' בקולנוע וממש ממש אהבתי את הסרט וחזרתי הביתה וישר התחלתי לחפש תמונות מהסרט ולקרוא ביקורות וכל מיני ואז שחזרתי בלילה את הסרט בראש (יש לי נטייה כזאת) ופתאום אני קולטת שניקול קידמן היא זו שמבחינתי ממש עשתה את הסרט. הסצנה שבה היא בוכה ואומרת לזידלר שהיא עוזבת את המולאן רוז' היא פשוט סצנה מדהימה מבחינת המשחק! וככה מצאתי את עצמי בבוקר אחד, בחופש הגדול בין כיתה ח' לט' מתחפשת המון המון תמונות של ניקול קידמן, קוראת את הביוגרפיה שלה, רצה לקחת סרטים שלה מהבלוקבסטר וכ"ו. אז הגיע הסרט "האחרים" וראיתי אותו עם חברות ואז רק קיבלתי חיזוק לזה שהיא שחקנית מדהימה ומאז אני ממש ממש מעריכה אותה! אז שוב פעם, ברוכה הבאה לפורום ומקווה שתהני פה! וד"א קוראים לי שירה

American Girl

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני ילנה

Padme Amidala

New member
ברוכה הבאה!!

ואת כ"כ צודקת! אני גם הבנתי עד כמה ניקול מדהימה כשראיתי את "האחרים" בקולנוע, ואז ראיתי את מולאן רוז', ומשם ממש התחלתי לאהוב אותה... אבל מבחינתי ב"השעות" היא הכי טובה.

shiray

New member
האמת שממש קשה להשוות

כל פעם יש לה דמות כזאת שונה שהשיאים שלה שונים ככה שממש קשה לי להשוות באיזה סרט היא שיחקה הכי טוב... לא נראה לי שהיה אפשר לשחק את הסצנה במולאן רוז' כשהיא בוכה לזידלר יותר טוב, לא נראה לי שהיה אפשר לשחק את הסצנה בפיל יותר טוב, לא נראה לי היה אפשר לשחק יותר טוב את הסצנה האחרונה והלפני אחרונה ב"האחרים" וגם לא נראה לי שהיה אפשר לעשות יותר טוב את ההבעות פנים של וירג'יניה וולף... היא פשוט מדהימה כל פעם מחדש באיזו דמות שהיא בוחרת.

למעלה