אני חדשה

3נטוש

New member
אני חדשה

אני נדבתי באהבה לאלן מחברתי המשוגעת (שעומדת להירשם גם.) זה הפורם המדהים שראיתי (לא קשור רק לאלן) אני בת 14 ומתה אליו

3נטוש

New member
אופסי טעויות

*סורי טעיתי נדבקתי לאלן זה הפורום המדהים ודרך אגב קוראים לי נטע(לא קשה כולכך לגלות) love ws gerls

מלאכית16

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif

אז יו קאן סי- כולנו כאן מזילות ריר על אלן בזמננו החופשי.
אני הילה, ואני בת 17 ורבע. אני התאהבתי באלן כשראיתיו לראשונה בסרט דוגמה
לפני שלוש(
) שנים. אניוואי...יהיה נחמד שיהיו פה עוד בנות שיחיו את האווירה...(כי היא מעט מתה לאחרנוה
) וולקאם

3נטוש

New member
תודהההההההההההההה

אני האמתי שנאתי את אלן לפני כמה זמן(לפנישבוע ) אל תהרגו אותי אני יודעת שהייתי טיפשה אבל עכשיו הכול בסדר ואני חולה עליו בענקקקקקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני ראיתי את הסרט ראש בראש בערך מתאיים פעם ולא זהיתי את אלן אתן מאמינות.? אבל אז ראיתי דוגמא והארי פוטר(דרך אגב אני מאהובת בדניאל ובאלן כמובן.......) ואתהבתי !!!1111

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני גם בת 14 (אבל לא לעוד זמן רב
)... כמו הילה ראיתי דוגמה והשאר זה היסטוריה...

3נטוש

New member
ההייייייייייייייייייייייייייייי

מישיהי יכולה להשיג לי תמונות של אלן? פליס אני לא יודעת איפה למצוא!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

מלאכית16

New member
יש בגלריות שלנו...../images/Emo110.gif

הגלריות. כמובן שאת יכולה להיכנס לאתרים (בקישורים של הפורום) ושם למצוא המון תמונות.

I n n u e n d o

New member
שלום לך ../images/Emo39.gif../images/Emo76.gif

קודם כל שלום שלום אני דורין ואני בת 17 עוד חודש מינוס יום וחצי. חי תמונות של אלן יש בגלריה שלנו!

Merlin18

New member
ברוכה המצטרפת../images/Emo54.gif

הי נטע! תתחדשי על אהבתך הטרייה(שבוע???) אני מאיה, בת 18 וחצי, וכמובן- חולה על אלן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3נטוש

New member
משהו יודע מה התאריך יום הולדת של אל

מי שיודע פלייז שיביא לי אני רוצה לזכור את היום כיום קדוש ומקודש!!!!!!!!!!

Merlin18

New member
ודרך אגב....

יש אתר שאני לא זוכרת כרגע מהו, alan rickman addict's surviving kit או משהו כזה, תחפשי, מחשבים את תאריך היומולדת שלך לפי שנות אלן, לפיהן הספירה מתחילה ביום שהוא נולד.......

Merlin18

New member
יש לו יומולדת ב....

21 בפברואר!!!!!!!!! שזה יומיים אחרי ה19 בפברואר!!!!!! שזה היומולדת שלי!!!!!!!!!! מסיבה כפולה???

מלאכית16

New member
זה הכי מעט בגדים שיכולת למצוא../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

ראית את התמונות עירום שלו מדארק הארבור
יש לי אותן על המחשב... אם לא היה את האיסור לשים תמונות עם תוכן כזה, הייתי מעלה אותן לפורום.

Merlin18

New member
ודרך אגב....../images/Emo54.gif

מאיפה יש לך???? תשלחי לי לאימייל!!!!!!! פליייייייייייז!

למעלה