אני חדשה!

אני חדשה!

היי אנשים! אל תתחילו עם החקירה איך קוראים לך ומה שמך זה לא חשוב כרגע! רק רציתי להגיד לכם שאני חולה על עברי לידר והוא כזה בונבון גם בחיים האמיתים כי פגשתי אותו פעם אחרי הופעה בצוללת בירושלים והוא חתם לי וגם דיברנו והוא היה הכי אחלה בעולם! מקווה להשתלב פה!

בהופעה האחרונה הוא חתם לך?!

וחשבתי שאני היחידה... איפה היית? כי אממ...איך שהוא יצא הוא דיבר עם חורפית ואחר כך אני דיברתי איתו כשהוא כבר היה באוטו ואז נסע..

ZVI Z

New member
בלי השם שלך ואיך שקוראים לך את

לא תקבלי גרין קארד לפורום. מי את?את חברה של סתיו?של כרמית?

תגובות

אני פגשתי לפני שתי הופעות לפי מה שזכור לי. זה היה ממזמן. אני לא חברה של סתיו ולא של כרמית לא מכירה אותן אפילו מצטערת לאכזב אותך. אני רציתי אפילו לראיין אותו לעיתון ביה"ס אבל אז חשבתי אין מצב שהוא יסכים ואין מצב שהעורכת של העיתון תסכים.

ZVI Z

New member
את הגרין קארד עדיין לא קיבלת

ומכיוון שמייקל לא פה,אני אגיד לך מה את צכה לעשות.(ממה שאזכור) 1.שם 2.מגורים(בטח י-ם,מצטבר רוב ירושלמי!יועתק המפגש פורום מיד!לגן סאקר!) 3.הממ מה שבא לך שנדע. 4.גיל טוב לא זוכר יותר...אבל בינתיים זה.

טוף!

שם-לא זוכרת כרגע כי אני חולה ומתפוצץ לי המוח מכאבים ככה שאין לי ככה לכתוב. אולי שאני אחלים מהשפעת הקטנה שתקפה אותי. 2.גרה בירושלים-ולמה להעביר את המפגש לגן סקאר אם אפשר בפארק דניה. 3.אני חולת עברי לידר אני שומעת אותו רוב הזמן ואני חושבת שמהמסרים והלקחים הכי חשובים לומדים מהשירים שלו,מה עוד? אני צריכה להזכר ככה זה כשמסטולים מקצת תרופות. 4.אני עוד חודש ו12 יום חוגגת 16 וסתכלו איזה כיף חוזרים לבית הספר יום אחרי היום הולדת שלי. יש!

מה התאריך שלך?

כי שלי עוד 10 וחודש..אה..זאת אומרת שאת ב-30...סבבה. (יצאתי טיפשה!אבל אני...כולם ביחד.....בלונדינייתתתתתתתתתתתתת)

Ez sLeeP

New member
נשאר רק חודש ו-13 יום לחופש??..

*נכנס לדיכאון* ברוכה הבאה!

Mייקל

New member
שלום-לום לך (צבי כנס גם אתה)

קודם צבי: תגיד לי, יא אוהד צהבהב, מה זה הזיכרון הזה?! כולה 4 שאלות! (ואחרי הנזיפה) פק"ל הצטרפות
שם
מקום מגורים
אלבום אהוב
שיר אהוב
וכל מה שבא... אגב אני מייקל, תהני פה!

למעלה