אני חדשה .. !! שלום .. מה המצב? אני בת 11 מבת-ים .. אני מתה על אמינם .. !!
V victoria555 New member 31/3/03 #1 אני חדשה .. !! שלום .. מה המצב? אני בת 11 מבת-ים .. אני מתה על אמינם .. !!
B black buttercup New member 1/4/03 #3 ברוכה הבאה! איזה מוזר זה שאת אוהבת גם את בריטני שפיך וגם את אמינם!
B black buttercup New member 1/4/03 #8 ועוד דיגי'מון.... לא קיללתי! כתבתי את דעתי! השירים שלה מעניינים כקליפת השום! למה לא כתבת גם דרקון בול זי או איך שקורים לשיט הזה שרץ בגיל 10. אני לא באה להגיד שאת ילדותית, רק שזה קצת...איך לומר, סותר. כמו להגיד, אני צימחונית ואני אוהבת לאכול עוף! הבנת?
ועוד דיגי'מון.... לא קיללתי! כתבתי את דעתי! השירים שלה מעניינים כקליפת השום! למה לא כתבת גם דרקון בול זי או איך שקורים לשיט הזה שרץ בגיל 10. אני לא באה להגיד שאת ילדותית, רק שזה קצת...איך לומר, סותר. כמו להגיד, אני צימחונית ואני אוהבת לאכול עוף! הבנת?
R Rap shit New member 1/4/03 #6 היי וברוכה הבאה!!! היי קוראים לי שי ואני בן 12 מבני ברק אבל חס וחלילה לא דתי. איזה פורום משעמם יאללה...
היי וברוכה הבאה!!! היי קוראים לי שי ואני בן 12 מבני ברק אבל חס וחלילה לא דתי. איזה פורום משעמם יאללה...
J Jade 1 New member 1/4/03 #7 Wellcom!!!!!!! שמי לימור ואני מאורנית (ישוב קטן ולא מוכר ליד ראש העין). אני בת 13 וחצי. מקווה שתהני פה!!!!
Wellcom!!!!!!! שמי לימור ואני מאורנית (ישוב קטן ולא מוכר ליד ראש העין). אני בת 13 וחצי. מקווה שתהני פה!!!!