אני חדשה P: מנשמע? קוראים לי יעל, בת 12 וחצי (עוד חודשיים וחצי 13) יש פה בנות בגילי? אוהבת,יעל!
Y yaelw6 New member 14/5/05 #1 אני חדשה P: מנשמע? קוראים לי יעל, בת 12 וחצי (עוד חודשיים וחצי 13) יש פה בנות בגילי? אוהבת,יעל!
ע ע ד י ד ע New member 14/5/05 #2 יאפ.. ברוכית. שמי עדי, ואני בת 13. אני מניחה שיש עוד בנות כמוך. השתלבות נעימה!
ס סתיו מם New member 14/5/05 #3 ../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif../images/Emo13.gif בברוכה הבאה לפורום שלנו. מקווה שתשתלבי מעולה ומצויין (כמובן כמובן!). טוב, נו, אני לא כל כך טובה בחרוזים
../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif../images/Emo13.gif בברוכה הבאה לפורום שלנו. מקווה שתשתלבי מעולה ומצויין (כמובן כמובן!). טוב, נו, אני לא כל כך טובה בחרוזים
ש שדונית13 New member 14/5/05 #5 היי זאת יעל, החלפתי משתמש, היו לי כל מיני בעיות במשתמש הישן טוב, אז אני שמחה שיש פה ילדות בגילי P: אתם נראות חמודות פול =)
היי זאת יעל, החלפתי משתמש, היו לי כל מיני בעיות במשתמש הישן טוב, אז אני שמחה שיש פה ילדות בגילי P: אתם נראות חמודות פול =)
K Kitty Girl 1312 New member 15/5/05 #10 ../images/Emo29.gif הי שדונית../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif אני בת 13 וחצי, אבל יש פה בנות בגילך.. הנה כבר גילית 2... וכמו שדנה אמרה, הגיל לא חשוב אלא האופי (ובאמת יש פה בנות איכותיות ) השתלבות נעימה ומהנה... שחר
../images/Emo29.gif הי שדונית../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif אני בת 13 וחצי, אבל יש פה בנות בגילך.. הנה כבר גילית 2... וכמו שדנה אמרה, הגיל לא חשוב אלא האופי (ובאמת יש פה בנות איכותיות ) השתלבות נעימה ומהנה... שחר
O ODana New member 15/5/05 #8 אני קצת יותר גדולה אבל יש פה המון בגילך. אצלנו זה לא הולך לפי הגיל, אלא לפי האופי . ברוכה הבאה, אני מקווה שיהיה לך כיף פה
אני קצת יותר גדולה אבל יש פה המון בגילך. אצלנו זה לא הולך לפי הגיל, אלא לפי האופי . ברוכה הבאה, אני מקווה שיהיה לך כיף פה