אני חדשה !!

נ ו ש י ת

New member
אני חדשה !! ../images/Emo84.gif

שלום, אני בת 23 ויש לי חזה גדול. אני לא לסבית בכלל, אבל אני אוהבת שדיים.
את הצורה העגולה והנשית שלהם, את המגע הרך והנעים של העור, את הפטמה הורדרדה שממוקממת לה בשלמות בדיוק באמצע השד, את התחושה הממלאת כשהיד חופנת אותו, את הדימוי השורשי, האמהי והמנחם של השדיים. אני בוהה בשדיים, אני אוהבת לגעת בשדיים. ובאופן טבעי מציגה גם את החזה שלי לראווה. בקיצור, ציצי זה כייף! זו יצירת פאר. בעיני, החזה שלנו הוא נכס. וחשיפתו של הנכס שלי בפרהסיה לגיטימית. כמו חשיפת הפן ההומוריסטי שלי, לצורך העניין. רוב הביגוד העליון שלי נקנה עם מחשוף משמעותי. (לא יותר מזה שרואים בתוכניות הטלוויזיה כיום. לא ברמה של רקדנית אקזוטית. רק ברמת ה-זה יהיה חטא לשמור אותו לעצמי.)
לעולם איני מתלבשת בלבוש זול או פרובוקטיבי. גם לא כשאני יוצאת למסיבה. עד לפני שבוע, בכלל לא הגדרתי את כל הנזכר למעלה. זה היה לי טבעי כמו שזה בא טבעי. אני נמצאת במסגרת עבודה אשר דורשת צניעות מינימלית בשל הפן הטיפולי שבה. בשעות העבודה לעולם לא אבוא במחשוף. אך לישיבות הצוות , שבהן משתתפים רק עובדים, אני מתלבשת כמו שאני רוצה. כמו שהיתי מתלבשת אם היתי הולכת לסופר. לאחרונה קיבלתי דרישה מהמנהל, לשנות את סגנון הלבוש שלי. בטענה שזה מוציא אנשי צוות מסויימים מריכוז, שזה לא מכבד את המנהל והתפיסה השמרנית שלו, או את הנהלים. מאז הערה שלו, לפתע, אני שופטת את עצמי. פעם לא היתי חושבת על זה בכלל. זה היה רק איבר. כמו הזרוע שלי. כמו הראש. לא הקדשתי לזה כלכך הרבה אנרגיה. אני מרגישה שמשהו באמת לא בסדר אצלי כי אני מוגדרת "לא צנועה", כי אני אוהבת שדיים. אני שופטת את סגנון הלבוש שלי. אני מתחילה ללבוש בגדים ארוכים וסגורים אני מוצאת את עצמי מושכת ומרימה את מחשוף החולצה למעלה בכל הזדמנות לפתע אני שמה לב שאנשים (באוטובוס, ברחוב,..) מביטים בחזה שלי בצורה מבזה וזה גורם לי לאי נוחות. אני מוצאת את עצמי מודעת לחזה שלי כל הזמן !! זה מעייף! עד היום, הרגשתי בנוח עם עצמי, כמו שאני. לא התייחסתי מידי למשמעות חשיפת האיבר והקונוטציה המינית הלא לגיטימית שיש לו בקרב אנשים מסויימים. השינוי שחל בי מפריע לי. תגידו לי שהתפיסה שלו שגויה, שאני צודקת. וששדיים יביאו את השלום. תודה.
.

sharpantie

New member
את לא צודקת!!!!

בלי שום קשר למה שאת חושבת או מרגישה, חזה חשוף, מחשוף נדיב מסיחים את דעתם של הגברים מן העיקר ואין מה לעשות הם נועצים מבטים. לדעתי הדרישה של המנהל לגיטימית לגמרי ואין לך ברירה אלא לכבד את בקשתו ולא להקדיש לעניין יותר מדי מחשבה. בזמן ישיבות צוות המשתתפים אמורים להיות מרוכזים וקשובים לדוברים בישיבה. מראה של מחשוף נדיב וחזה גדול מסיח את דעתו של כל גבר שעיניו בראשו וההורמונים שלו פעילים.

נ ו ש י ת

New member
מה אכפת לי שזה מסיח את דעתך,אנחנו לא על הכביש

אני לא מפריעה לך מהיותי אישה אני לא פוגעת בך עם השדיים הגדולים שלי אני לא מטרידה אותך מינית ע"י סגנון הלבוש לי. הבחירה מה לעשות בגופי בידי כמו הבחירה מה ללבוש. זה אישי. המנהל לא התלונן על יעילות העבודה שלי, לא על האינטרקציה שלי עם הצוות, לא הגעה בזמן לעבודה. הוא החליט מה אני צריכה ללבוש! ברור מאליו שאין לי ברירה אלא להשמע לו.

sharpantie

New member
שתי הצעות אלייך

1. תראי את השאלה שלך ואת התשובה שלי לחברות שלך שדעתן מקובלת עלייך ותשאלי לדעתן. 2. תדפיסי את שאלתך ואת תשובתי ללעצמך. תשמרי את זה באיזה קלסר ותסתכלי על זה בעוד 10 שנים. מעניין מה תאמרי לעצמך אז......

בקיצור את רוצה לספר לנו שיש לך חזה יפה

הבנו . מעבר לזה זה כלום . את לא עובדת בשום מקום ולא ביקשו ממך כלום . סתם סיפןור כתבת לימשוך תשומת לך על דבר שאולי יש לך

the evil 1

New member
לדעתי..

כודם כל זה לא בסדר שהבוס העיר לך,לדעתי זאת חוצפה, זה לא עניינו אך את מיתלבשת וזה לא לעניין שהוא מדבר ככה לעובדת שלו. וחוץ מיזה... לדעתי אם את עובדת בעבודה שדורשת אינטראקציה עם אנשים אז צריך לקחת בחשבון שיש אנשים זה יפריע להם, אני למשל עובדת במשרד רו"ח ואני משתדלת לשמור על מידה של צניעות, אבל זה בעיקר בשביל הלקוחות.

נ ו ש י ת

New member
גם אני חושבת שזה לא במקום

וזו השאלה שהעלתי, בעצם. אם יש לו לגטימציה להגיד לי דבר כזה או לא? האם איבר נשי זה חייב להתפס כאובייקט מיני בהכרח והאם עליי ללכת בעקבות הדעה הרווחת ולהשמע לה?

the evil 1

New member
תיראי

אין טעם לדון בפילוסופיית הציצי, אבל עובדה שאנשים מסתכלים והדעה הרווחת היא שלהציג שדיים נחשב לא צנוע, ויש לכבד את זה. אני חושבת שההערה שלו לא לגיטימית אבל אני די בטוחה שאין חוק נגד זה אלא עם כן הוא עשה את זה בדרך שגרמה לך להרגיש שהוא עובר את גבול ההטרדה.

שגיתא

New member
נושית יקרה אין מה לעשות ../images/Emo24.gif../images/Emo54.gif

אנחנו חיים בעולם וארץ גלויה ובוטה לעיתים זה יפה לעיתים מעצבן, בקשר למקום העבודה שלך בשעות העבודה לגיטימי ושאלה לי אלייך מה כבר יקרה אם באותן פגישות צוות תשימי לב ללבושך וזה שחזה גם אם יפה אבל חשוף לא תמיד מחמיא לבעלת החזה כמו מחשוף שבאמת מחמיא ומשאיר קצת מקום לדמיון, ויש לך כמעט ברירה להתייחס לבקשת העבודה שלך ולהתלבש יותר צנוע גם בישיבות צוות להסתובב בשאר זמנך כאוות נפשך והשנייה להחליף מקום עבודה למקום עם פתיחות מתירנית למרות שרוב מקומות העבודה הללו הם בד"כ מקומות זמניים בלבד בהצלחה שגיתא

שדיים זה איבר מיני !!!

אני לא מבין את חוסר ההבנה שלך ...את חושפת את השדיים שלך ומצפה שגברים לא יביטו בזה או יתגרו ? ! ועוד את מתפלאת למה הבוס מבקש ממך להצטנע ? - את יודעת שהחזה שלך יפה ובטח שנעים לגעת בו...כי את ניסית ואת יודעת..אבל מתפלאת למה אנשים מסתכלים ? .... את יודעת מה ? - מה תגידי אם גבר יכנס לדיון עם פין חשוף וזקור וישב מולך ?!..אז תגידי שהוא מטריד אותך מינית , לא ??

שגיתא

New member
נועז ../images/Emo151.gif../images/Emo66.gif תשמע ../images/Emo11.gif../images/Emo54.gif

השדיים אינן איבר מיני, הם מהחלט מקור חישה אם כבר הפטמות הגבריות הן איבר מיני, השדיים הם איבר בד"כ מעיד על הגעת האישה לגיל שהיא כבר פורייה ויכולה להביא ילדים והמטרה שלהם היא מעיקר להעניק מקור הזנה לתינוקות, זה שבני אדם הפכו אותם לעניין מיני ומשהו שאי אפשר לעמוד בפניו ולצערי להכניס לגברים ונשים שככל שגדול זה עדיף ולהכניס הרבה נשים בעלות חזה בהחלט יפה וסביר לנשים עם חוסר שביעות מתמיד עם מימדי גופן אז זה כבר, טעות אנושית שלצערי הרב רווחת היום גם לכיוון השני ככל שאין עלייך בשר בכל חלקי גופך זה עדיף אבל רצוי בכל זאת באולי תנפחי את שדייך ?? תתמודדו או לא זו בעייה קשה שגיתא
נכון יש הנאה מסויימת ואפילו רבה ומרגיעה בהנקה עצמה (אין לי עדיין נסיון אישי) אבל גם אם חיות אחרות משתמשות בסקס ונהנות ממנו כמו כמה קופי אדם עדיין לא תראה קופה או חיה אחרת נהנית ממשחק העטינים שלה, כן בהחלט ראיתי קופה בטלויזיה שבת שהניקה את הקופיף שלה לקחה שלוק כשהיתה צמאה אבל גם זה נדיר

למעלה