אני חדשה

אני חדשה../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

אני מתה על הדורבנים..לא ידעתי שיש כאן פורום
...מגניב
אין לי מושג מה רושמים בהודעות הצטרפות אז ככה: קוראים לי קרן אני ממודיעין... ו..זהו
(אני חושבת!)

שושה 12

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo79.gifברוכה הבאה../images/Emo79.gif../images/Emo42.gif

בואי נעשה שרשור היכרות
: אני שי ואני גרה רחוק - רחוק, אי שם ליד עפולה
אההה......ו...בהצלחה
(ושוב אני יגיד שאני כותבת את זה לכולם...
)

efratushke

New member
יש! עוד שרשור היכרות!!!!!

וואו.. כמה שרשורים כאלה אפשר ביום?... אז ברוכה הבאה!!!!! שיהיה לך וויייי (מואי כיף)!!!! ממממ... תהני, תהיי בריאה, תרוויחי טוב, שלא תדעי צער ומכאוב וגו'! אני אפרת, אני מכפר סבא נעים מאוד!

ווווווולקאם!!

אני ירדן, מכוכב יאיר (We love you Yarden!) כמו שאפרת המותק אמרה, והחלטתי לאמץ את הביטוי- אנחנו נדאג שיהיה לך פה מווווייי כיף!

efratushke

New member
דברי הוצאו מהקשרם!

אני לא מדברת כמו המורדים ובפרט לא כמו לואיסנה משהו משהו (מה שם המשפחה שלה?..) חוצמזה אני תפסתי את איתי שלנו (גלוסקא) אומר את זה! אני כולה אמרתי "וויייייייי" ותרגמתי את זה לעברית (מממ ספרדתי?..) כי יש לי נטיה קטנה להביע רגשות בקולות כמו "וויייייי" ולא ב"שיהיה לך כיף", יש מבין? (יופי! עכשיו אני מדברת כמו הרכזת שמדברת אינגליש! "יש מבין"... מה יהיה הסוף מה? אפרת מדרדרת! אפרת צריכה עזרה!!!)

אני יודעת שהוא אמר את זה!

הוא אפילו אמר את זה בראיון פעם... אני בכלל לא התכוונתי שזה ישמע כאילו אני יורדת עליך או משהו כזה, אני גם משונאי המורדים- פשוט ה"מווי כיף" הזה זה תופעה...

efratushke

New member
אני יודעת שלא התכוונת לרדת עלי ../images/Emo13.gif

ואני יודעת שהכל ברוח טובה! ואני מקווה שגם את יודעת שהכל ברוח טובה.. חחח לא נעלבים מכאלה דברים פעוטים

gloom

New member
היי../images/Emo66.gif

אני ירושלמי!!!!!!!1 ודוד שלי גר במודיעין, והוא גם במקרה יועצו המדיני של ראש הממשלה........ ובמקרה
זה האייקון הקבוע שלי......

papal

New member
ברוכים הבאים לכווווולכם

איזה כיף לראות את הפורום מתמלא וכמובן שכולכם מצטרפים למאמ"ה- איזה יופי אני עוד לא יודע אם יתקיים בסופו של דבר מפגש מאמ"ה - בשבועות בגלל בעיות טכניות שונות ומשונות אבל אם חלילה הוא לא ייצא לפועל- א תפוצו אבל בענק- ואני מתכוון ב-ע-נ-ק בחופש הגדול הולך???

efratushke

New member
ברוכה הבאה עינב!

חחחחחחחחחח סתם
(חיחיחיחי איזו צחוקיה איתי.. שזה משהו!!) אני אגיד את זה בקצרה: כל מי שמצטרפת (קרן - שכבר קבלה ממני את הברכה
ונטעמ - שאני מנחשת שבישראל קוראים לה נטע), שיהיה לה המונ'ת'לפים בהצלחה (הצלחה חשובה כל הזמן!), והמון מזל (גם מזל זה חשוב לא?), ו... נו כל מיני ברכות כאלה של יומולדת כמו "מזל טוב" ו"עד 120"... דברים בסגנון...! הבנתם את הפואנטה! אפרת

נטעמ

New member
שכחתי...

אה...פרטים...שכחתי.. אני נטע, בת 18 ... שומעת את הדורבנים כבר כמעט שנה ונהינת מכל רגע...

gloom

New member
מה זה שמע בישראל../images/Emo35.gif../images/Emo66.gif

מה בסינגפור יקראו לה איציקידנה
ובצרפתית יקראו לה נט ועוד ע'
(זה פשוט חבר שלי אמר לי שבצרפתית כדי להגיד שמונים אומרים שישים ועוד עשרים וזה מה זה מטומטם)

כן, ככה זה מספרים בצרפתית...

אני לא יודעת צרפתית בגרוש, אבל המורה שלנו לימדה אותנו את זה וזה מה שהצליח לחלחל לראש שלי...

EdEn and NiCkY

New member
שלום קרן

בת כמה את? ואיזה בצפר? כי גם אני ממודיעין.... וברכוה הבאה ואני גם צטרפת למועדון שלך!

למעלה