אני חדשה
+ שאלה

My self and i

New member
אני חדשה ../images/Emo20.gif + שאלה

היי אני שרית בת 12 וקצת .. אני חדשה כאן בפורום :] יש לי בעיה קטנה .. אני בכיתה ז' ורוב החברות שלי .. אפשר לומר כולן קיבלו כבר מחזור .. ורק אני - לא .. אמא שלי קיבלה יחסית מוקדם בגיל 12 / 11 .. ואומרים שזה עובר במשפחה , אז למה אני עוד לא מקבלת ?!
נתנו לי בחיי כמה בעיטות בפוט וכל הזמן אני חוששת שזה בגלל זה .. יכול להיות ? תעזרו לי בקשה ..

r0tm

New member
ברוכה הבאה

וזה לא בגלל זה זמן המחזור הוא מגיל 10-14 ולא תמיד זה תורשתי.. אם את חוששת תגידי לאמך שתקח אותך לצילום בטן{כמו הריון} ונ.ב אני רותם

My self and i

New member
תודה ו....

רותם אני אומרת לאמא שלי שאני פוחדת והיא אמרה בדיוק מה שאתן אמרתן לי ..

dragonit12

New member
אממ...

אין לך ממה לפחד..זה דבר נורמלי..ואת רק בת 12 יש לך עוד זמן... זה לא שאת כבר בגיל 16 17 שצריך להתחיל לדאוג למה לא קיבלתי וכל זה..את רק בת 12.. אין לך מה להילחץ..וזה לא קשור למכות שקיבלת.. סתכלי...אם אמא שלך קיבלה בגיל 11-12 זה לא בטוח שאת תקבלי בגיל הזה גם.. זה לא בטוח גם שאם נגיד אמא קיבלה בגיל 16 אז הילדה שלה תקבל גם בגיל 16...זה לא קשור לזה... בכל מקרה..אל תפחדי ותחכי העיקר אל תלחצי.....

ברוכים הבאים!!!

אוקי דבר ראשון אני אדווה אני בת 13.... אין לך מה להיבהל תאמיני לי אני בת 13 ועדין לא קיבלתי... המכות שקיבלת בפוט לא אמורות לשנות שום דבר... אני לא קיבלתי מכות בפוט והנה עדין לא קיבלתי! גמאני בהתחלה קצת נבהלתי לא אהבתי את ההרגשה שעדיין לא קיבלתי אבל ממה ששמעתי מאחרות שקיבלו זה לא כלכך תענוג! אז תהני בנתיים שאין לך! כי את יודעת ברגע שתקבלי לא תוכלי להיכנס לבריכה בקיץ פעם בחודש ותפחדי כול פעם בטיולים שנקבלי וכול זה... אין לך שום סיבה לפחד!... מקווה שעזרתי אדווה...

Angel On Earth

New member
קודם כל ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

את לא צריכה לפחד בכלל! במאי שנה שעברה הייתי בת 14 ובחופש הגדול שנה שעברה קיבלתי מחזור. את רק בת 12 חמודה!אין שום צורך לדאוג
את עוד קטנה ולא צריך בכלל להילחץ! אז ספרי לנו קצת עליך

למעלה