אני חדשה !

space girl

New member
אני חדשה !../images/Emo141.gif

שלום לכל יושבי הפורום ! ראיתי שכתבתם שהפורום גוסס , אז רציתי להיכנס ולפחות להיות כאן תקופת זמן קצרה . אז בקיצור כמו שהבנתם אני חדשה כאן , אני עולה לכיתה ח´ , אני בת ונירוונה הוא בין שאר מושאי האהבתי ! אני אשמח אם תשאירו לי תגובות ,

space girl

New member
תודה על הקבלת פנים

אממממ קוראים לי אור ואני קטנה , מה לעשות ......... עולה לכיתה ח´ חרא גיל ! אבל לא נורא , נתגבר .....

tomgavish

New member
ברוכה הבאה......רק עכשיו ראיתי את

ההודעה שלך.....מקווה שתהני פה....וזה לא חרא של גיל המנהלת של הפורום עולה לח´!

אהה משי גמ את עולה לח´..

ולמה חרא גיל... רק שתדעו כיתה ז´ מתחילימ החיימ האמיתיממ.. השנה ניראה לי זה השנה הכי טובה בחיימ שלי.
ו..אנשימ...אני יכתוב אחוריזה נאי זזתי לישונ... אז ברוכ הבא לחדשה..מיצטערת אבל לא ממש זוכרת מה כתבת שמ...אני יבדוק אחוריזה... ו...אנשימימ יקרימ...אל תידעגו אמרו לי כיתה ח´ זה לא משהו מיוחד... זה סתמ עוד שנה שלא היה בה ממש מה לסימ אז חוזרימ אל דברימ... משהו כזה.. ו... כחו טיפ לחיימ.. שאתמ בהופעה של להקה..ואתממ רואימ מישהי\ו לבד כל ההופעה...לכו דברו איתה...תכירו לה אנשימ...בסופ יצא לכמ מזה רק טוב... מה לעשות קורה...למשל בהופעה של היהודימ..היתי שמ הצד שאמ חברימ... אבל ראיתי ילדה אחת לבד..כל ההופעה..והיא כולככ הייתה מוכרת לי
ואני ברוב חוכמתי (נוט) לא הלכתי לדבר איתה או משהו...כי אני סתומה(דהההה)ו...כל ההופעה אני ככה מיסתקלת אליה..והיא כולככ הייתה מוכרת לי
עכשיו אתמ בטח שואלימ למה אני אומרת לכמ... תאמת אינ לי מושג...אבל עדיינ כחו את הטיפ הזה....הוא חשוב
ועכשיו אני באמת ילכ לי לישונ בהביי ולילה טוב.. אל תישכחו היומ ב-5 וחצי ניראה לי ליראות את ההופעה של אביב באמפי וואהל.. בהביי רוני הסטלנית ל.

חן ה

New member
ברוכה הבאה.....

אני חן הוכמן ואני בן 13.5 מדימונה...... נעים מאוד!!

למעלה