אני חדשה

green girl1

New member
אני חדשה../images/Emo140.gif

היי לכולן (וכולם….) אני חדשה בפורום הנפלא הזה! ולהתחלה יש לי שאלה קטנה: לפני כמה חודשים שכבתי בפעם הראשונה עם חבר שלי. אני חושבת שהוא לא ממש הצליח עד הסוף כי די כאב לי ואז הפסקנו. אחר כך, במשך בערך שבוע, שרף לי מאוד וגם גירד. אז יש לי שתי שאלות: 1.האם השריפה והגירוד הן תופעות נורמליות אחרי הפעם הראשונה? 2.כפי שכתבתי הפעם הזאת הייתה לפני כמה חודשים. מאז לא עשינו את זה שוב (מסיבות שונות) ובקרוב אנחנו מתכוונים לחזור לשכב. השאלה שלי היא האם לצפות שוב לצריבה וגירוד בפעמים הבאות?

ארטימיס

New member
היי ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

לא יודעת מה איתך אבל לי ממש כאב לי ושרף בפעם הראשונה שעשיתי את זה. לקח לי ולבן זוג שלי המון המון זמן עד שהצלחנו ממש עד הסוף.. זה כאב לי משהו כמו ב10 פעמים הראשונות.. אבל שמעי יש כאלה שלא כואב להן כבר מהפעם השניה.. שלא לדבר על הפעם הראשונה. יש לי חברה למשל לא כאב לה אפילו טיפה (ככה היא אומרת) בפעם הראשונה שלה.. אבל אני חושבת שזה מיקרה מיוחד כי לרוב הבנות כואב בפעמים הראשונות. וכן.. אין מה לעשות.. תצפי לצריבה וגידור כי סביר להניח שזה יקרה
סורי אבל יהייה טוב.. זה עובר ואחרי זה מתחילים לבאמת להנות!

נוצתית

New member
שאלה לי אליך

אתם משתמשים בקונדום ? כי אם כן יכול מאד להיות שאת רגישה לחומר הגיכה של הקונדום ואולי תחליפי חברה של הקונדום. הנוצה

היי וברוכה הבאה!

שאלה לי אלייך, האם היית מגורה ורטובה כשהוא ניסה להיכנס אלייך? ואיך את עם טמפונים, בקלות.

green girl1

New member
קודם כל – תודה על היחס!

אני לא משתמשת בטמפונים וגם אף פעם לא השתמשתי. לא הייתי כל כך רטובה ו/או מגורה באותו זמן. אז יש לי שלוש שאלות: 1. האם זה הגיוני שהכאב והצריבה נמשכו שבוע? 2. האם זה יקרה בפעמים הבאות שוב? 3. מה אפשר לעשות כדי למנוע את זה? תודה!

נוצתית

New member
אז ככה

ראשית לא ענית לשאלה שלי הראשונה ושאלתך הגדולה אן זה יכאב לך שוב - צריך להבין מהי הסיבה של הצריבה במשך שבוע. האמת לא הגיוני שיכאב לך שבוע - אלא אם כן נאנסת וזההיה בורטאלי. אני ממליצה לך בחום לעשות תור אצל רופא הנשים שלך ובהקדם. הנוצה

green girl1

New member
נראה לי שאת קצת פזיזה כשאת שולחת

אותי לרופא כתבתי בהודעה הקודמת שלא הייתי רטובה וזאת הייתה הפעם הראשונה וכן זה היה עם קונדום אז לא נראה לי שזה משהו כל כך חריג עם זאת אשמח לקבל פידבקים מבחורות נוספות. תודה!

היי שוב

לגבי שאלותיך.: איני יודעת אם זה הגיוני. אני יודעת שזה אפשרי. כדאי בכל מקרה לבדוק אם הכל תקין ואם זה לא קשור באמת לרגישות או אלרגיה, כפי שציינה נוצתית. איני יודעת אם זה יקרה שוב. מקווה שלא תאפשרי חדירה אלא אם כן את מגורה, רטובה ורוצה, וכך הגוף שלך יהיה מוכן יותר והסיכוי שהתופעה תחזור על עצמה, יקטן. אז זהו, שאפשר לעשות כמה דברים: לוודא שאת מגורה ורוצה ומוכנה וזה בזמן שמתאים לך ושאת באמת באמת רוצה את זה. ורק אז לאפשר את זה, וגם אז, בקצב שלך, בצורה שעושה לך נעים. לא לעשות את זה בגלל לחץ או אי נעימות או מכל סיבה שאינה טובתך. תנסי את להוביל את הקצב ואת מה שעושה לך נעים. תהיי אקטיבית בלאפשר את ההנאה שלך. ואם זה קורה שוב, אז ממליצה להיבדק אצל רופא... שמחה לעזור

נוצתית

New member
OK

דייקי אל תאמרי שאני פזיזה ושולחת אותך לרופא (למרות שעדיף תמיד להקדים מכה לתרופה מאשר לקבל מכה ). ושנית אני מבינה את מחפשתאת התשובה שנוח לך אז קדימה נשים...כיתבו לה את אשר היא רוצה לשמוע. שלישית אם כתבת שאת לא מספיק רטובה והכל אז יוצא מדברייך שאת כבר יודעת את התשובה אז בשביל מה פירסמת את הבעיה שלך כאן .... הנוצה. כל מילה שאכתוב עבורך מיותרת את לא יודעת להעריך תשובות של אנשים נ.ב אל תטרחי את עצמך לרשום תגובה.

למעלה