אני חדשה!!

אני חדשה!!../images/Emo13.gif

אני מתה על האוס ומכורה להאוס!! ואז גיליתי שיש פורום....

nog16

New member
נצל"ש- גמני חדשה :)

אני די מכורה לתכנית, אבל רואה אותה רק בערוץ 3, ככה שאני לא ראיתי עוד תעונה השנייה ותעונה השלישית שעכשיו... בהתחלה האמת ממש במקרה פתחתי תטלויזיה כשהיתה תתכנית, ראיתי כמה דקות והתאהבתי, ומאז אני כמעט ולא מפספסת תפרק ביום שבת.. (וחבל שזה רק בשבת..) והיום אחרי הפרק האחרון של העונה הראשונה, חשבתי אולי יש פורום של האוס בתפוז, וכך הגעתי לפה.. היה פרק ממש שולט!!, והיה כיף לראות את האוס ליד מישי שהוא אוהב... וקמרון קצת היתה תקועה, אבל נסלח לה.. לא יכולה לחכות לעונה השנייה שלפי מה שהבנתי פה בפורום תתחיל להיות משודרת משבוע הבא... מקווה להשתלב בפורום :)

נייס טו מיט!!

היי אני אביה!!!! נעים מאוד..... ובקשר למה שאמרת על זה שכף לראות את האוס ליד מישי שהוא אוהב... - אני שונאת את סטייסי היא כלכך מעצבנת אותי!!!! - אני פשוט אוהבת לראותאת האוס שונא את כל העולם ואת כול העום שונא אותו... ואני חושבת שצריך לפנות להוט 3 טלבקש שישדרו את האוס בתדירות גבוהה יותר במקום לשדר את אמריקקן איידול שלוש פעמים ביוםן ואת המשרד, הזכייה הגדולה פרוג'קט ראנווי וכו וכו... וו... ברוכה הבאה!!!! גמאני השתלבתי מהר...

nog16

New member
אממ אז ככה...

דבר ראשון, תודה :) וחוץ מזה.. בקשר למה שאמרת, אז גמני ממש ממש אהבתי את האוס שונא את כל העולם וכל העולם שונא אותו.. אבל זה היה רק בתחילת העונה, ואח"כ זה בין כה וכה השתנה, ככה שזה לא רלוונטי... ולמרות שגמני לא מתה על סטייסי, אני מעדיפה לראות תקטעים של האוס לידה, מאשר את הקטעים של האוס וקמרון... בהתחלה אהבתי את קמרון, אבל בפרקים האחרונים היא די מעצבנת אותי... הכי טוב בינתיים האוס עם קאדי... (בתקווה שזה יקרה בעונה השנייה.. או מתישהו לפחות)

eveik

New member
ברוכים הבאים

כמה בנות יש בפורום הזה ואוו :) האוס סדרה באמת מעולה, גמני במקרה ראיתי כמה דק' האוס והתאהבתי. ולא ישדרו את זה כל יום או משהו כזה...זה יגמר מהר מידי. כל סדרה איכותית (בעצם כל סדרה) משדרים פעם בשבוע. הייתי מציע לך גם להוריד מהאינטרנט, את העונה ה2 תראי פעם בשבוע בערוץ 3 ועוד פרק תראי של העונה ה3, ככה יהיה לך האוס פעמיים בשבוע :) וגם ככה יקח הרבה זמן עד שזה יגיע לארץ (עונה 3) אז...

למעלה