אני חדשה ../images/Emo13.gif
היי, כתבתי פה פעם בשם "paramoreisrael" עם כל העינין של ה"איחוד פורומים" וזה. (סורי על זה חח). נמ אבל הבנתי שזה לא משנה כמה פורומים יהיו ,איפה יהיו,ומי ינהל אותם, הלהקה לא בוחרת אם להגיע אם הפורום יהיה יותר גדול או משו. בכל מקרה, היי. דף חדש, פליז ?
קוראים לי משי ,בארשבע (חרא מקום, אל תלכו לשם) עולה לכיתה ט'. אני אוהבת את פאראמור משנת 2007. הם הלהקה האהובה עליי. ופאק אני חושבת שהיילי וויליאמס סקסית ולא אכפת לי שאני בת D: היא סקסית. תגידו שלא
בככככל מקרה, יש לי את הדי וי די שלהם, את הדיסק השני, ואת הראשון אנלא מוצאת בשומקום O: אה וישלי שאלה,,מישהי מכן הזמינה את המארז המיוחד של האלבום החדש שכולל פוסטר ותקליט ודיוידי וכל זה? אאעא אני לא יכולה לחכות שזה יגיע עוד חודש. >.< בכלמקרה, אני ישמח להכיר עוד כאלה שאוהבות את פאראמור כמוני D: הא ומישהי מכן רשומה לparamore.net ? אם כן, שלחו קישור לפרופיל שלכם. אני מרגישה שם בודדה D: ויש. היילי אמרה שהיא תשמח להופיע פה, ושבתקווה הם יבואו לפה. יאפי. טוב זהו חפרתי, מצטערת,
היי, כתבתי פה פעם בשם "paramoreisrael" עם כל העינין של ה"איחוד פורומים" וזה. (סורי על זה חח). נמ אבל הבנתי שזה לא משנה כמה פורומים יהיו ,איפה יהיו,ומי ינהל אותם, הלהקה לא בוחרת אם להגיע אם הפורום יהיה יותר גדול או משו. בכל מקרה, היי. דף חדש, פליז ?