אני חדשה

MeshiShay

New member
אני חדשה ../images/Emo13.gif

היי, כתבתי פה פעם בשם "paramoreisrael" עם כל העינין של ה"איחוד פורומים" וזה. (סורי על זה חח). נמ אבל הבנתי שזה לא משנה כמה פורומים יהיו ,איפה יהיו,ומי ינהל אותם, הלהקה לא בוחרת אם להגיע אם הפורום יהיה יותר גדול או משו. בכל מקרה, היי. דף חדש, פליז ?
קוראים לי משי ,בארשבע (חרא מקום, אל תלכו לשם) עולה לכיתה ט'. אני אוהבת את פאראמור משנת 2007. הם הלהקה האהובה עליי. ופאק אני חושבת שהיילי וויליאמס סקסית ולא אכפת לי שאני בת D: היא סקסית. תגידו שלא
בככככל מקרה, יש לי את הדי וי די שלהם, את הדיסק השני, ואת הראשון אנלא מוצאת בשומקום O: אה וישלי שאלה,,מישהי מכן הזמינה את המארז המיוחד של האלבום החדש שכולל פוסטר ותקליט ודיוידי וכל זה? אאעא אני לא יכולה לחכות שזה יגיע עוד חודש. >.< בכלמקרה, אני ישמח להכיר עוד כאלה שאוהבות את פאראמור כמוני D: הא ומישהי מכן רשומה לparamore.net ? אם כן, שלחו קישור לפרופיל שלכם. אני מרגישה שם בודדה D: ויש. היילי אמרה שהיא תשמח להופיע פה, ושבתקווה הם יבואו לפה. יאפי. טוב זהו חפרתי, מצטערת,

MeshiShay

New member
עוד משו D:

אני עושה משהו להיילי בטוויטר. אני אוספת מלא תמונות של בנות ,שכותבות על היד "Paramore Israel". ואז אני יחבר את כולם ואשלח לה. יותר נכון, יציף את הטוויטר שלה. בכל מקרה, אם באלכן..אתן מוזמנות לשלוח לאימייל [email protected] תמונות. האאאא וישמצב שהיא תגיב אם נציף אותה ממש טוב. כי ג'רמי הגיב לאיזה אחת, היא עשתה לו סיין הווא עשה אחד בחזרה D: סקסי*_*

xXx Lilo xXx

New member
היי ^^../images/Emo29.gif

ברוכה הבאה :) ישלך שם מגניב, גם לבת-דודה שלי קוראים ככה XD בקיצור, ברוכה הבאה והשתלבות מהנה וזה ^^" ואני אישית, לא רשומה לפארמור.נט - אינלי בכלל מושג מה זה.

xXx Lilo xXx

New member
היי ^^"../images/Emo29.gif

ברוכה הבאה :) ישלך שם מגניב, גם לבת-דודה שלי קוראים ככה XD בקיצור, ברוכה הבאה והשתלבות מהנה וזה ^^" ואני אישית, לא רשומה לפארמור.נט - אינלי בכלל מושג מה זה.

MeshiShay

New member
טנקס ../images/Emo13.gif

פאראמור.נט זה האתר הרשמי שלהם חח D: הם שידרגו אותו, עכשיו כל אחד יכול לעשות פרופיל וזה חח

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifנווווווו טוב.

חחחחח דף חדש P: ברוכה הבאה לך! כאן יש מקום לכולם ^^ ולי יותר נוח כאן. אז אני שחר, בת 17 וחצי מראש העין. תהני לך כאן ותגידי לאנשים בפורום השני שיכולים לבוא גם לכאן :)

MeshiShay

New member
חחח:)

טנקס
ואינבעיה,D: דרך אגב, למי שיש טוויטר, מחר אנחנו (כל המעריצים בישראל, לא רק בפורום חח) מנסים אממ לגרום ל #paramore2israel להיות טרנדין טופיק (זה נשמע יותר טוב באנגלית חח
) סוף אם באלכן, תעזרו:) כי אנחנו נעשה את זה לקראת הערב<:

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifסבבה ../images/Emo45.gif

אולי תפתחי על זה הודעה כאן בפורום? תסבירי מה המטרה ומה בדיוק לעשות :) שכולם ישתתפו.

נסטי XD

New member
חחח זה פסדר..

אני דנה, 16, מהדרום...בערך שעה וחצי ממך...והמקום שלי יותר מחורבן, את לא לבד D: יש לך שם ממש מגניב :)

למעלה