אני חדשה

aLiNkA2

New member
אני חדשה ../images/Emo123.gif

היי לכולם. קורים לי אלינה ואני בת 14 מפ"ת... אני פריקית...
שמתם לב שב"ליריקס" (www.lyrics.com) מופיע רק אלבום אחד של גוד שארלוט??? לא הוגן!

Crazy Girl2000

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo85.gif

ליריקס זה אתר ישן...אין בו אלבומים חדשים... וממ מאיפה בפ"ת את? תהני בפורום

aLiNkA2

New member
the rise of the freaks

אני גרה בשכונת רמת וורבר... למה את מפ"ת?

aLiNkA2

New member
סליחה???

זה ממש לא... אל תדברי על מה שאת לא יודעת עליו כלום

aLiNkA2

New member
the rise of the freaks

להיות פריק זה סגנון חיים, בדיוק כמו להיות פאנק, או להיות מאמין.זה בני אדם שחיים לא באופן שגרתי "כמו כולם" של דיסקוטקים וכל החרא הזה, אנחנו יחודיים! אני לא אתחיל להסביר את המהות של להיות פריקית, אבל זה סגנונן החיים שלי ואת לא תגידי שהוא טיפשי!אותו דבר כמו שאני לא יורדת על מאמינים למרות שאני עצמי לא מאמינה באלוהים!

Crazy Girl2000

New member
סבבה.../images/Emo85.gif

פריק בעיקרון זה מוזר.אם את חושבת שאת מוזרה-תהני

aLiNkA2

New member
the rise of the freaks

לכל בנאדם יש את ההשקפה שלו, בעינייך פריק זה מוזר, במובן ה"לא נורמלי", ובעיניי פריק זה לא מוזר אלא יחודי. אז אני לא חושבת שאני מוזרת, אלא מיוחדת.

S m e l l y Cat

New member
את לא מיוחדת,י'עמה. את בת אדם../images/Emo108.gif

כמו כולנו. כולנו מיוחדים בדרכנו שלנו
ואיזה מן דרך חיים בדיוק, ששונה מדרך החיים של שאר בני האדם, יש לאנשים מיוחדים כמוך?

aLiNkA2

New member
לכל אלא שמתווכחים איתי

תראו, כל כך לא מעניין אותי מה את חושבים. אני חיה כפריקית כבר שנה, ואף אחד עוד לא היה מספיק מטומטם כדי להגיד שסגנון החיים שלי לא בסדר. אין לכם בעצם זכות לפתוח את הפה בכלל, אתם לא יודעים מה זה... אולי אתם לא שמים לב אבל אתם כולכם אותו דבר, כמו בובות... אז תשמרו את הדעות שלכם לעצמכם, כי אני שמה *** גדול ושמן עליהן!

the z girl

New member
../images/Emo2.gif "אני חיה כפריקית כבר שנה"...

הרשו לי--->
כן, עכשיו שהוצאנו את זה.. מה זה אני חיה כפריקית כבר שנה? מזה "לחיות כמו פריק?!" מי זה הבנאדם הזה שכמוהו את חיה? (חע חע) את הבובה פה!.. אנחנו חיים כמו שאנחנו רוצים לחיות.. את חיה לפי הבנאדם הזה, "הפריק".. את שבויה בדרך חיים של מישהו אחר שאת מחשיבה כ"מגניב", או מה שזה לא יהיה. אמנם את בחרת לחיות ככה, אבל האם זה באמת את?

S m e l l y Cat

New member
רואה, את מתחמקת במקום לענות../images/Emo108.gif

על שאלה פשוטה מאוד. מה זאת הדרך חיים הזאת שאת קוראת לה "פריקיות[?!]"?

I rule

New member
בואנה, אם את רוצה להיות פריקית אז

תרימי אבן עם הלשון, אז כל העולם יקרא לך פריקית. אני מבטיחה.

the z girl

New member
לדעתי-->

את זו שלא יודעת על מה את מדברת. את יורדת על סגנון חיים של אנשים ואומרת "אני לא יורדת על אנשים". "אני לא מדביקה סטיגמות, יא הומו." (דוגמא מאוד דומה למה שהרגע קראתי) ורק שיהיה ברור- אני לא יורדת על הסגנון חיים שלך כי אין לי מושג עליו. אני פשוט לא מסכימה עם מה שאת כותבת... והממ.. אפשר לומר יורדת על זה בדרך יותר אלגנטית..
ברוכה הבאה!!
LIVING IN A CHAOS

aLiNkA2

New member
the rise of the freaks

רק שאני אבין באיזה אופן בדיוק ירדתי על סגנון החיים של מישהו?

EleVaTioN

New member
לדעתי../images/Emo129.gif

לאדעת אני לא אוהבת להגדיר אנשים בתור פריקים תכלס כולם שונים, לכל אחד יש סגנון שונה לכל אחד יש דעות שונות לכל אחד יש משו ייחודי משלו וזה אז כולם יוצאים פריקים פריק שכל הערסים וזה אומרים לאנשים אחרים זה בא בתור עלבון לא בתור הגדרה של איזה קבוצה או משו זה בעצם כן אבל קיצר מה שהם רוצים זה לפגוע מלא היו אומרים לי פריקית ובכלל לא אהבתי את זה ואני עד היום לא אוהבת שאומרים פריק דעתי האישית כל אחד עושה מה שבראש שלו וזה לא פייר שאחרים יגדירו אותו כשונה בגלל זה

למעלה