אני חדשה D;

אני חדשה D;

היי מקורה?? אני חדשה פה בפורום.... אז ככה.. קוראים לי נסטיה אני בת 13 מאשדוד..... אני אוהבת מוזיקה כדורגל וכדורסל אהבת חיי זה פיטר וונטז 3> כעיקרון זהו :) יום טוב =]

mili2828

New member
אז ברוכה הבאה.....

אז נסטיה....... מה קורה?!1?!? יש מצב אני מכירה אותך? אני מילנה בת 14 גם מאשדוד =]]
נ.ב.............. חח ברוך הבא

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif ברוכה הבאה :]]

שחר, בת 15. אממ... אני חושבת שהרוב כאן יגדירו את פיט כאהבת חייהן XDD את בטוחה שאת יודעת למה את נכנסת?? פיט הוא דרמה קווין וצומי.. ועושה דברים טישפיים.. [ולמרות זאת אני עוד אוהבת אותו ~,~] האאא אני ילדה קטנה ומושפעת.

כשמשעמם

New member
זב גם כי

פיט נראה הכי טוב שם \: מי שהיה מכיר אותם לפני כמה שנה טובות היה אני חושבת אוהב יותר את פטריק
ולמה? כי הוא היה רזה ויפה בתקפ' ההיא, עכשיו פיט ה"יפה". חפיף, זה עניין של טעם. אני אוהבת הכי את פטריק בכל מקרה
. פיט גם חמאאאוד אבל הוא טמבל \:

DesertSky

New member
זה לא קצת שטחי?

"הוא נראה הכי טוב שם" אוקיי סבבה אבל כאילו רק בגלל זה צריך "לאהוב" אותו יותר.. כאילו מצדי אין בעיה זכותך להעדיף את מי שאת רוצה..אבל להגיד: אחרי שפטריק השמין אז לא אוהבים אותו יותר זה ממש שטחי ולא הוגן כי סליחה אבל הלהקה זה לא רק מראה חיצוני..מה עם המוסיקה?והמסר שלהם? ואם זה נשמע כאילו אני נגד פיט או משהו אז ממש לא!! פשוט נראה לי שיש לפיט להציע הרבה יותר מאשר המראה החיצוני שלו..ולהדביק תוויות כאילו פיט " היפה" ופטריק " השמן" זה ילדותי. ולמה להגיד שפיט טמבל?את לא מכירה אותו בכלל. סורי אבל הייתי חייבת.

כשמשעמם

New member
ממ.. לא.

אני לא חושבת שאלו שרושמות את ה"אני אוהבת את פיט" מבינות את המסר של השיר אלא יותר מתייחסות למנגינה
.. ואני לא היחידה שרמזה שהוא "טמבל" ^. אין לי שום דבר נגדו.. אני חושבת שהוא עושה שטויות כמו עוד הרבה, וזו דעה שלי
ובקטע של "שמן", "יפה" .. זה לא שאוהבים אותו יותר, פשוט אוהבים אותו, אבל הרוב את פיט \: ורואים את זה (וכנראה בגלל ה"בייביפייס" שלו). אין מה לעשות בנידון.... בכ"א פשוט עזבו, תמשיכו לאהוב את מי שבאלכם, אני כבר לא דנה בזה :]] . ___ הכי חשוב פה שכולם נמצאים בפורום הזה בגלל הלהקה -- : )

Black Parade

New member
אבל מה לעשות שככה זה ? ../images/Emo168.gif

אפחד לא אמר שזה המ שחשוב , אבל זה מה ששמים עליו כשרואים ת'להקה . רוב הבנות עמריצות את פיט ופחות את פטריק כי פיט נראה יותר טוב . אי אפשר לשנות את זה , זה צפוי לגמרי שזה יהיה ככה .

טוב אבל זה ככה בכל להקה...

זו רק דעתי אבל אני חושבת שהרי כולן כאן (לפחות אני מקווה) בגלל שהן אוהבות את המוזיקה וזה ברור!!! אבל אי אפשר לשנות את העובדה שתמיד יש את האחד שכולן דלוקות עליו...והוא נראה טוב אז מה אסור להגיד שהוא שווה רצח כדי שלא נשמע שטחיות או ילדותיות?לדעתי כל אחד יכול לומר מה שהוא חושב העיקר שזה לא פוגע באף אחד..... טוב די חפרתי!!!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo45.gif

נווו כן.. בסופו של דבר אנחנו כאן בשביל המוזיקה. אני מקווה XD אני בכל אופן בעיקר בשביל המוזיקה וכל זה.. ויש פול להקות שאני שומעת וחורשת עליהן ואני לא יודעת איך האנשים נראים או שאני שונאת את המראה שלהם חחחחחחח

Rose131

New member
מסכימה עם הכל חוץ ממשהו אחד-

"ולמה להגיד שפיט טמבל?את לא מכירה אותו בכלל." באמאשלך, בן אדם שמצלם לעצמו את הזין ושולח לחברים הוא לא כלכך חכם. וצומי.

DesertSky

New member
בגלל מעשה אחד..

זה הופך את האדם לטמבל? אולי המעשה שהוא עשה דפוק אבל רק בגלל טעות שבנאדם עושה זה לא הופך אותו לטמבל.

Rose131

New member
נו,

זאת רק דוגמה. הוא עושה עוד כלמיני דברים אידיוטים, את חייבת להודות שהבןאדם לא גאון. [חוצמזה, זה לא כזה מעשה קטן- זאת טעות די גדולהX: תחשבי שכל העולם ואחותו היה רואה לך את ה.. איברים הנשיים שלך(
)]

S h A y K i

New member
לדעתי המעשים שלו לא אומרים כלום

כן,הוא צומי פור שור, אבל איך אפשר לקבוע על כמה הוא חכם לפי המעשים שלו? אז הוא שטותניק והוא אוהב לעשות שטויות,אין בזה שומדבר מזיק! להפך..! הוא יכול להיות גאון מצד אחד אבל לעשות שטויות,אני לא מבינה בכלל מה הקשר..

גזניוס

New member
לא ממש הבנתי למה כולם קוראים לו ככה

סבבה הוא עושה שטויות וכאלה..אבל למה צומי?

למעלה