אני חדשה (רק) פה

מצב
הנושא נעול.

mommi7

New member
אני חדשה (רק) פה

אני חדשה (רק) פה
שלום לכולן! לא אציג את כל ההיסטוריה בפוריות שלי בת 6 השנים, רק אספר כי הייתי מטופלת עם עוברים מוקפאים, 8 פעמים, 2 הפלות והרבה מאוד עוגמת נפש. לאחרונה עברתי לפרופ' זיידמן ואני מאוד אופטימית. הייתי בפדיוס, מקווה להצלחה. אני חושבת שיש לי הרבה מה לקבל בפורום המקסים הזה, ואולי גם לתת... אשמח לשמוע פרטים על פדיוס - הצלחות וכו'. האם באמת יש כזה הבדל בין מוקפאים לטריים? בכל אופן, מחכה, מאמי7 (בתקווה).

היי מומי, ../images/Emo39.gif וברוכה הבאה!

אני חדשה (רק) פה
שלום לכולן! לא אציג את כל ההיסטוריה בפוריות שלי בת 6 השנים, רק אספר כי הייתי מטופלת עם עוברים מוקפאים, 8 פעמים, 2 הפלות והרבה מאוד עוגמת נפש. לאחרונה עברתי לפרופ' זיידמן ואני מאוד אופטימית. הייתי בפדיוס, מקווה להצלחה. אני חושבת שיש לי הרבה מה לקבל בפורום המקסים הזה, ואולי גם לתת... אשמח לשמוע פרטים על פדיוס - הצלחות וכו'. האם באמת יש כזה הבדל בין מוקפאים לטריים? בכל אופן, מחכה, מאמי7 (בתקווה).
היי מומי,
וברוכה הבאה!
לא הבנתי כל כך את מה שכתבת. האם את אחרי 8 טיפולים עם קפואים מתרומה? ולגבי פדיוס, האם עשית שם טיפול עכשיו ואת בעצם ב-12 ימי המתנה? חושבת שאת יכולה ללמוד על הצלחות של פדיוס מתוך טבלת הפורום, שמופיעה כלינק למעלה (בלינקים המתחלפים כשאת מעדכנת את העמוד). אף אני בוגרת פדיוס, והצלחתי במכה ראשונה...
אחוזי ההצלחה של טריים (ואני מניחה שזיידמן סיפר לך על זה)הם למעלה מ-50% אחוז, שזה כמעט כפול מהסיכויים עם הקפואים, שאחוזי ההצלחה שלהם לא עוברים את ה-30%. צר לי לשמוע על הדרך הקשה שעברת, אך מאחלת לך בהצלחה עם הסיבוב הנוכחי (אם הבנתי נכון ואת בעיצומו של כזה). אנחנו פה בשבילך. תמשיכי לדווח מהשטח. כה לחי אוריינית

ayoosh

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif ו../images/Emo50.gif

אני חדשה (רק) פה
ברוכה הבאה
ו

גם אני לא כ"כ הבנתי אם את אחרי 8 נסיונות עם קפואים... בכל אופן- חבל שמלח ב"חופשת עבודה" הוא כבר היה מצטט לך את כל המחקרים שמופיעים בפורום, ואת הדעה הברורה כאן (המסתמכת על המחקרים וכן, גם על הרבה נסיון בשטח) שלטריים יש הצלחה הרבה יותר טובה. גם אנחנו "בוגרי" פדיוס, וכמו שהפנתה אותך אוריינית- בטאגליינס יש טבלה (כמעט) מעודכנת (יש עוד הצלחה מאוד מאוד חשובה- של מסלול בני ציון שעדיין לא מופיעה שם
). אם יש לך שאלות נוספות- נשמח לענות. מקווה שהדרך שלך מעכשיו- תהיה קצרה מאוד, וכמו שאני מבינה- את בתקופת ההמתנה- אז מחזיקה איתך

mommi7

New member
אז אני כבר לא ממש חדשה פה!!

ברוכה הבאה
ו

גם אני לא כ"כ הבנתי אם את אחרי 8 נסיונות עם קפואים... בכל אופן- חבל שמלח ב"חופשת עבודה" הוא כבר היה מצטט לך את כל המחקרים שמופיעים בפורום, ואת הדעה הברורה כאן (המסתמכת על המחקרים וכן, גם על הרבה נסיון בשטח) שלטריים יש הצלחה הרבה יותר טובה. גם אנחנו "בוגרי" פדיוס, וכמו שהפנתה אותך אוריינית- בטאגליינס יש טבלה (כמעט) מעודכנת (יש עוד הצלחה מאוד מאוד חשובה- של מסלול בני ציון שעדיין לא מופיעה שם
). אם יש לך שאלות נוספות- נשמח לענות. מקווה שהדרך שלך מעכשיו- תהיה קצרה מאוד, וכמו שאני מבינה- את בתקופת ההמתנה- אז מחזיקה איתך
אז אני כבר לא ממש חדשה פה!!
אוריינית ואיוש יקרות! כן, אני אחרי 8 החזרות מוקפאים מתרומה, (פשוט אני סווייר סינדרום מלידה), 2 הפלות, 1 פיתוח אלרגיה חריפה לגסטון בתחילת הריון ומאוד מחכה ומקווה שייגמרו הימים מורטי העצבים ואתם הבשורה הטובה והעקבית אינשאללה!!! התעודדתי מהאחוזים, ומהתשובות המהירות והמקסימות שלכן, עוזר לדעת שאתן כאן, ויעזור לדעת שנעבור דירה לפורום אמהות למשפחות ברוכות ילדים!! ושוב תודה, מומי7.

אדוינה

New member
ברוכה הבאה מאמי ../images/Emo140.gif

אני חדשה (רק) פה
ברוכה הבאה מאמי

מאחלת שתם הפרק הרע, ושהטיפול הזה הוא טיפול מנצח,עם תינוק על הידיים (או שניים). לפדיוס יש רקורד מרשים בפורום של הצלחות . מאחלת שאת הולכת להצטרף אליהם ! מחזיקה אצבעות להצלחה!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה