אני חדשה פה אפשר להצטרף?
ר רגעים של צער ואושר New member 24/2/06 #6 יו תודה על קבלת הפנים אני אפרת בת 21 אני בטח הכי זקנה פה אבל חפיף
N not myself anymore New member 24/2/06 #7 ממש לא הכי זקנה ברוכה הבאה אני תומר בן 23 שותפתי לניהול מורי בת 24 וכל זה בלי לדבר על גיא (הבזק) וגלעד שגב האדומים שלנו
ממש לא הכי זקנה ברוכה הבאה אני תומר בן 23 שותפתי לניהול מורי בת 24 וכל זה בלי לדבר על גיא (הבזק) וגלעד שגב האדומים שלנו
N not myself anymore New member 24/2/06 #17 ../images/Emo7.gif נו מה אני כותב לך שיר יפה בקומונה נסתרת ואת לא מגיבה לא כלום חוץ מזה היא חדשה , לא כדאי להפחיד אותה מיד עם הסיפור המשפחתי המורכב שלנו נו מה אל תעשי כזה פרצוף |פרחים ושוקולד|
../images/Emo7.gif נו מה אני כותב לך שיר יפה בקומונה נסתרת ואת לא מגיבה לא כלום חוץ מזה היא חדשה , לא כדאי להפחיד אותה מיד עם הסיפור המשפחתי המורכב שלנו נו מה אל תעשי כזה פרצוף |פרחים ושוקולד|
מ מורי לנצח New member 25/2/06 #19 ../images/Emo25.gif לא היה לי מחשב אז לא ראיתי את השיר המהמם שכתבת לי נו מה אתה יודע שאני מדברת מגעגועים עזים אלייך
../images/Emo25.gif לא היה לי מחשב אז לא ראיתי את השיר המהמם שכתבת לי נו מה אתה יודע שאני מדברת מגעגועים עזים אלייך