אני חדשה פה

mimi320

New member
אני חדשה פה

שלום, היום חיפשתי איזשהו אירגון לפעול איתו למען התלמידים למעננו. אז נכנסתי לפה וראיתי שאתם עובדים ופועלים בשיתוף עם ועד ההורים וחברי כנסת למינהם. במקיל אני מבינה שאתם פועלים בדרכים לה הכי ישרות. איך אני אוכל לדעת אם אתם באמת רצינים בכל הפעולות והצעדים שלכם? והאם בכלל אתם עובדים עם חברי כנסת או שזה סתם למשוך את העיין?! ים דיברתי איתך היום ואני באמת רוצה לקבל עוד פרטים אני אשמח אם תיצור איתי קשר במייל- [email protected]/ co.il או כל אחד מחברי הארגון שיש לו יותר פרטים על כך. בכללי לדעת עליכם קצת יותר. מי עומד בראש הארגון הזה? האם זה רק ים בלום? האם אתם מנסים להתחרות בגוף כל כך חזק כמו מועצת תלמידים? מי אתם? מה המטרות שלכם??? אני אשמח לקבל יותר מידע במייל. שבוע טוב, מיכל נתניה.

mimi320

New member
כלום לא באמת מובן ...

שלום, זו שוב אני מיכל מנתניה. אני מדפדפת פה בן דפי הפורום וראיתי על המאבק עם החזרת האחיות לבית הספר. לפי הכתבה בy-net אתם כלל לא שותפים למאבק הזה. יש לכם הוכחות? משהו שאתם יכולים להראות לי? אני באמת לא מבינה מה אתם עושים ואיך אתם פועלים? מחכה בקוצר רוח לתשובות במיל או על גבי הפורום. מיכל נתניה

wizibusy

New member
שלום מיכל../images/Emo13.gif

דיברנו אתמול בטלפון ולצערי הייתי על הקו השני, ולכן לא יכלתי להאריך את השיחה. את מוזמנת להתקשר שוב היום, כפי שסיכמנו. אנחנו לא מוזכרים בYnet, אין זה אומר שלא היינו שותפים למאבק. אם את רוצה אני אתן לך את הטלפון של אחראי הבריאות בוועד ההורים הארצי שיסביר לך. כמו כן בקרוב יתפרסמו הפרוטוקולים של ועדת החינוך והכספים ושם תוכלי לראות שנציגי ארגון התלמידים רשומים ואף לקרוא מה הם אמרו בוועדה. כמובן שגם הייתה פעילות בין הח"כים לפני ואחרי הישיבה וזו אינה כלולה בפרוטוקולים. אני פועל במסגרת הרבה כלי תקשורת, ותאמיני לי זה קשה להכנס לתקשורת, גם אם יש לך קשרים שם. הייתה אמורה להיות כתבה גדולה ב"הארץ" וזה התבטל עקב איזה אייטם חשוב, כמו כן גם אמורה להיות כתבה בגל"צ. עוד דבר שמנע מאיתנו להתפרסם כיאות היא שרק לאחרונה מונה "איש יחסי ציבור" בארגון התלמידים, שמו אייל בליצר, ולכן יקח קצת זמן עד שהוא יכנס לעניינים, כך גם הארגון יכנס יותר לתקשורת כאשר הוא יפעל בקביעות לאורך זמן. אנחנו ארגון צעיר ולכן לוקח זמן. ד"א בנוגע לחשיפה נוספת לארגון התלמידים ומאבק האחיות - אנחנו מתחילים לפרסם בעיתונים בית ספריים ובקרוב אמורה להיות כתבה ב"ראש 1". עוד משהו חשוב שאני רוצה להגיד הוא - התקשורת מטעה, התקשורת מעוותת, והיא לא תמיד מספקת את מירב המידע. רק לדוגמא - במספר כתבות כתבו שאני בן 17, כאשר אני בן 16, כתבו שאני מקיבוץ אייל בצפון, כאשר קיבוץ אייל הוא בדרום ואני בכלל גר במושבה ראש פינה שבצפון. אלו פרטים סמנטים, אבל יש עוד מספר דברים שצריך לשים לב אליהם.

למעלה