אבל יש לי שאלה שמטרידה אותי : מה זה אומר אם חלמתי על שלוש טבעות שקיבלתי במתנה ,שתיים מהן עם יהלומים ואחת נראית כמו טבעת נישואין עגולה ורחבה עם פאחים קטנים מסביב? אשמח לדעת ליאת.
כן נשמע מוזר ,3 אנשים דואגים לך ואולי אפילו רומזים קצת ,והם דואגים מכיוון של נישואים , השאלה הכי מעצבנת -תמי תתישבי כבר ?מתי תתחתני ?,ועוד כאלה הם מצירים את חייך סביב טבעת נישואין . אשמח לקבל תגובה
שלום לך בטרם התחיל הדגיש כי אני פותר חלומות עלפי התורה וספרי המקובלים. עלפי ספרי הקבלה המקבל מתנה טבעת בחלומו מזלו יעלה וטובה תהיה לו. שני הטבעות הראשונות קשורות לעליה במישור הכלכלי כאשר במקביל האדם חשוף לצרות עין של אנשים המקורבים לו. הטבעת השלישית מבשרת לרווקים על זיווג הגון שעשוי להזדמן להם ולנשואים או לבעלי קשר מחייב על התחזקותמערכת היחסים. לסיכום חלום חיובי ביותר עלפי ספרי הקבלה. בברכה J.F.K
המון תודה על הפתרון, זה עודד אותי . יש לי שאלה נוספת אם תוכל לענות לי עליה.... חלמתי לפני כמה ימים שמישהו כנראה אני לא בדיוק זוכרת אבל איכשהו הבנתי שבתאריך 22 לחודש אכיר מישהו ... אולי שאלתי מישהו אני לא זוכרת את הסיטואציה בחלום אבל בפירוש זכור לי התאריך הזה .... האם יש לכך משמעות מסויימת? תודה על העזרה ליאת.
שלום ליאת חלום המופיע בו ציון של תאריך או זמן זוכה להתיחסות בכובד ראש של ספרי הקבלה. המסר בחלום היה ברור אומנם אך לדעתי נפלה טעות בתאריך. מספרים המעידים על תאריך מתיחסים בחלום לחודש העיברי דהיינו כב´ באלול בחלומך. במידה והופיע התאריך הלועזי בציון החודש אזי יש להתיחס אליו. דעי כי אנו נמצאים בחודש אלול שהוא חודש הרחמים. החודש ניתן לפעול גדולות ונצורות בתפילות ולכן אני ממליץ לך להתפלל בלשון פשוטה לבורא עולם שיזכה אותך למצוא את בן זיווגך האמיתי. ישנה סגולה בדוקה לקרוא מדי יום את שיר השירים במשך 40 יום כסיוע למציאת בן זוג. בכל מקרה אני מאחל לך הצלחה ואשמח לעמוד לרשותך בכל ענין. בברכה J.F.K
שוב ערב טוב והמון המון תודה אתה באמת עוזר לי מאוד. האם לדעתך המסר בחלום הוא אמור להיות איזה ניבוי כלומר שאני אכן אמורה לפגוש מישהו בתאריך זה? ובקשר לקריאת שיר השירים תוכל בבקשה להסביר לי איזה פרקים לקרוא כל יום ומתי כלומר בבוקר או בערב או שאין לכך משמעות? תודה על העזרה ליאת.
שלום ליאת כפי שציינתי חלומות בהם יש לחולם מסר המשולב עם תאריך בהחלט מעיד על אמיתות החלום. נראה כי ביום זה תהיה שעת כושר להיכרות חדשה או לחילופין שיתחיל ביום זה מהלך מסוים שסופו היכרות טובה. דעי כי 40 יום לפני לידת האדם מודיעים בשמיים מי בן זוגו ומתי יפגש עימו. כל העיקובים הם מצד האדם עצמו ומעשיו לחיוב או לשלילה. אין ספק כי תפילה על הענין בשילוב העצה שנתתי יכולים להועיל ולהביא לישועה גדולה. שיר השירים מופיע בכל ספר תנ"ך או בכל סידור והוא מורכב ממספר פרקים. רצוי לקרוא אותו לפנות בוקר או בבוקר מוקדם אבל בקביעות לאורך כל 40 הימים(חוץ מיום כיפור). מאחר ואנו נמצאים סמוך לראש השנה בו נחתם דינו של אדם בכל המישורים וודאי שראוי לכל אחד לחפש איזה מצוות שיסיעו לו לקראת יום הדין. ענין הדלקת נרות(ותפילה לאחר ההדלקה) הינה מצווה בסיסית לכל אישה ויכולה לקרב אותך מאד הן לישועה פרטית והן לבורא עולם. אשמח לעמוד לרשותך בכל דבר וענין בפורום או במייל ולסייע. בברכה J.F.K .
שוב אין לי מילים להודות לך מעומק הלב. לפי דבריך יום יום עליי לקרוא את כל הספר ולא פרק מסויים נכון? ודבר נוסף שרציתי להגיד הוא שאני מדליקה נרות מדי יום שישי, קוראת תהילים,שומרת בשר חלב ומאוד מאמינה אפילו אם אני חילונית ... ולכן אני מאוד מתחברת למה שאמרת לי ואכן מאמינה שכך אעשה. תודה ושבת שלום ליאת.
ראשית אני מאד שמח לשמוע עלהמצוות היקרות והחשובות שאת מקימת. אשריך ואשרי חלקך ואני בטוח שה´ ישלם פועלך ותזכי בקרוב למצוא את בן זיווגך. אכן התכוונתי לקרוא את כל 8 הפרקים של שיר השירים בבוקר מדי יום במשך 40 יום. אגב המושג חילוני זר לי שכן העובדה שאת מאמינה ואוהבת את הקדוש ברוך הוא ושואפת להתקרב אליו מעידה על נשמתך הגבוהה גם אם לא זכית עדין לקיים בשלמות את כל המצוות. כך או כך אני מאחל לך הצלחה רבה בכל ואשמח לעמוד לרשותך אם אדרש. בברכה J.F.K