אני חדשה פה!!! היי לכולם! אני חדשה פה! למישהו יש את האי מייל של ג'סי?
I i love jessi New member 6/4/05 #1 אני חדשה פה!!! היי לכולם! אני חדשה פה! למישהו יש את האי מייל של ג'סי?
T tamir107 New member 6/4/05 #2 ברוך הבא!!!... מה קורה? קוראים לי תמיר..!!....יש כאן ילדים חבל על הזמן!!! חחחח....אני משועמם.... אז הוספתי לך אייקונים...!!
ברוך הבא!!!... מה קורה? קוראים לי תמיר..!!....יש כאן ילדים חבל על הזמן!!! חחחח....אני משועמם.... אז הוספתי לך אייקונים...!!
0 0Twisted Angel0 New member 6/4/05 #3 ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif לא נראה לי שלמישהו יש. תבינו אנשים. גם לשחקנים יש חיים משל עצמם. עם כול הכבוד, הם גם בטח לא ממש היו קוראים כול כך הרבה אימיילים של כול המעריצים.
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif לא נראה לי שלמישהו יש. תבינו אנשים. גם לשחקנים יש חיים משל עצמם. עם כול הכבוד, הם גם בטח לא ממש היו קוראים כול כך הרבה אימיילים של כול המעריצים.
I i love jessi New member 7/4/05 #4 ../images/Emo65.gif אבל יש לו.... קראתי באיזה פורום שיש להם את האי מייל שלו והם שולחים לו הודעה כי יש לו יום הולדת 18 ביום שבת (אתם בטח יודעים......)!!!!!
../images/Emo65.gif אבל יש לו.... קראתי באיזה פורום שיש להם את האי מייל שלו והם שולחים לו הודעה כי יש לו יום הולדת 18 ביום שבת (אתם בטח יודעים......)!!!!!
I i love jessi New member 7/4/05 #6 ../images/Emo163.gifסורי... כמו שכבר אמרתי... אני חדשה!!!!!!! אין לי שמץ מה זה "קומונה"!!!!!!