אהבתי את איך שהגדרת את המוזיקה של מרון..
I inbarushh New member 28/11/04 #12 היי שני../images/Emo24.gif אני ענבר בת 16 וחצי מרחובות... ברוכה הבאה!!!!
I inbarushh New member 28/11/04 #19 אז ככה....... לינקין פארק, גוד שארלוט, גרין דיי, סימפל פלאן, מריה קארי, DMX, כריסטינה, אווריל.... אבל מארון5 אני הכי אוהבת (במיוחד את אדםםםם המהמם שלי ) מארון5 שולטים!!!!!!!!!!!
אז ככה....... לינקין פארק, גוד שארלוט, גרין דיי, סימפל פלאן, מריה קארי, DMX, כריסטינה, אווריל.... אבל מארון5 אני הכי אוהבת (במיוחד את אדםםםם המהמם שלי ) מארון5 שולטים!!!!!!!!!!!
S shany v New member 28/11/04 #24 ווואאאייייי סוף של להקות אבל הכי ממה שאמרת אני אוהבת את גרין דיי... וכמובן את מארון 5 (ברור שאדם שולטט) את מכירה את ה-goo goo dolls יש להם שיר ממש מפורסם שאני חולה עליו- Iiris
ווואאאייייי סוף של להקות אבל הכי ממה שאמרת אני אוהבת את גרין דיי... וכמובן את מארון 5 (ברור שאדם שולטט) את מכירה את ה-goo goo dolls יש להם שיר ממש מפורסם שאני חולה עליו- Iiris
G girl wanna have fun New member 28/11/04 #21 היי שני ברוכה הבאה! לי קוראים הדר אני בת 16 מת"א מה איתך?
S shany v New member 28/11/04 #25 היי הדר! קודם כל מארון 5- אכן שלטה!! דבר שני- יש לך שם מהמםם ואני מחולון בת 16 אנחנו קרובות! איזה מזל את?
היי הדר! קודם כל מארון 5- אכן שלטה!! דבר שני- יש לך שם מהמםם ואני מחולון בת 16 אנחנו קרובות! איזה מזל את?