אני חדשה פה

אילתת

New member
אני חדשה פה

שלום שמי אילת, אני עוברת טיפולים מזה כמה חודשים. נכנסתי להריון בעזרת איקקלומין ופרוגינובה אבל עברתי הפלה. כעט עם אופא חדש אני לוקחת איקקלומין. שאלתי היא ראשית האם האיקקלומין אותו אני לוקחת ללא פרוגינובה הפעם יכול לגרום לפלה נוספת במידה ויצלח בידי? תודה רבה אני כבר ממש לא מבינה כלום מרוב שמות בדיקות ותרופות .

mayarut

New member
ברוכה הבאה!

אילת היקרה, לשאלתך אינני יכולה לענות היות ואני עוברת טיפולי הפריה שונים ולא טופלתי כמוך אבל דבר אחד אני יכולה לומר לך, תחשבי רק חיובי! אל תחשבי על הפלה נוספת! ובעזרת השם אני מאחלת לך במהרה מאד הריון מוצלח וילד, או שניים או שלוש כמה שתרצי! בהצלחה!
מאי

סביון1

New member
היי אילת

קודם כל ברוכה הבאה ומקוים שתמצאי מהר את דרכך לפורום הריון. האיקקלומין אמור לעודד גדילת הזקיקים ולחזק את הביוץ. הפרוגינובה מצידה אמורה להכין את רירית הרחם לקליטת העוברים ע"י עיבויה. ישנן בנות שהאיקקלומין גורם לרירית הרחם שלהן להפוך דקה מידי וכנראה שזו הסיבה שקיבלת פרוגינובה - כדי למנוע רירית דקה מדי. כלומר - ללא פרוגינובה המקסימום שיכול לקרות זה שהרירית שלך תהיה דקה מידי והעוברים, חלילה, לא יקלטו. לא נראה לי (למיטב ידיעתי) שאת עלולה להפיל בגלל שלא לקחת פרוגינובה. מצד שני אם הרופא שלך החליט שלא תקבלי פרוגינובה, כנראה שהוא חושב שהרירית שלך לא זקוקה לפרוגינובה כדי להתעבות. המון בהצלחה, סביון

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

הדלת השניה מימין מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. אני לא רואה קשר בין האיקקלומין ובין ההפלה. הפלה מתרחשת לרוב כאשר העובר אינו תקין, וזה קורה אצל נשים רבות באופן סטטיסטי בלי קשר לבעיה מסויימת. לאיקקלומין יש נטיה לפגוע בהתפתחות הרירית ולכן קיבלת יחד איתו פרוגינובה. אם אינך מקבלת פרוגינובה, כדאי מאוד לעקוב אחרי התפתחות הרירית ולוודא שהיא תקינה. ררית לא תקינה תמנע השתרשות, אבל אם הריון השתרש הוא לא יפול בגלל הרירית. שיהיה בהצלחה מועדים לשמחה נועם

יעליק27

New member
אילתת רק רוצה לומר ברוכה הבאה../images/Emo9.gif

והלוואי ושהותך ב
המקסים והחם הזה התהיה קצרה ביותר
אין לי תשובות אבל בכל זאת קבלי
ים

למעלה