אני חדשה פה

fairy girl 2003

New member
אני חדשה פה

היי אני חדשה פה אני מתה על בנות גילמור! לא מפסידה אף פרק!

שלום!!!!!../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה לפורומינו! האם את ג´ורי (זה לא נשמע טוב...), טרורי, דורי (?!) או אשא"ד? (ג´ורי - ג´ס+רורי, טרורי - טריסטן+רורי, דורי (?!) - דין+רורי (יאק!), אשא"ד - אנחנו שונאים את דין) ואיי איזה התקפה עשיתי... אני פשט מעוצבנת שלא שמו את טריסטן בסקר...

איזה מגניב!

תסתכלו - בהודעה הקודמת שלי בשרשור הזה, שני הסמיילים נראים כאילו הם נותנים את הפרח ביחד! כן, אני אשכרה התעמקתי בזה! ואוווו!!!

YaLdoNet 4 EveR

New member
חחחח שולת אחותי ../images/Emo13.gif ../images/Emo3.gif

טרורי שולטטט!! טרורי, בעקיפין, משמע שאת לא ג´רורי ולא דרורי (דרורי?! OMG!), ומכיוון שאני אשאג´ (אני שונאת את ג´ס) נלהבת, ואני בסטטוס קוו עם דין, אז טריס הוא גם כוסון וגם נבחר בשביל רורי. חבל שהוא מת

לאנה

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo6.gif../images/Emo142.gif../images/Emo98.gif|כלניתברוכה הבאה!

וסתם בשביל הרקורד - אני טרורי, לפעמים ג´רורי, כמעט תמיד טרורי, אבל כל הזמן אשא"ד. בעצם אני טרורי. איי לייק דיס -

....

אשא"ד - אנחנו שונאים את דין. טרורי - רורי+טריסטן. כאלה שרוצים שטריסטן ורורי יהיה ביחד.

היי!!!

טרורי זה דפניטלי טריסטן+רורי! נ.ב - ראיתם איך השרשתי (האם זה פועל?!) בכם את המושג אשא"ד?! (,גו מיכל... גו מיכל... גו, גו, גו מיכל ופיצפוצים, פיצפוצים... --אוקיי, אני אסתום עכשיו...)

למעלה