אני חדשה פה

rache2

New member
אני חדשה פה

וכבר מציפה את הפורום.. אני קוראת ברפרוף.. לצערי קשה לי מאוד להתרכז בימים אלו.. אם אנחנו כל כך סובלים.. מה הם החולים מרגישים? במקרה שלי אחותי.. אני אחותה.. לא זאת שעוברת את זה! במקרה של אחים ילדה של אמא של.. :( כמה אנחנו "סובלים".. ואנחנו אפילו לא אלה שסובלים מהמחלה עצמה..לפחות לא ישירות. כואב לי.. לא יודעת מה זה סכיזופרניה..לא יודעת מה זה הרבה מחלות בקושי מבינה במה שיש לאחותי.. וכואב.. ואני פוחדת.. אחותי הכירה מישהו שחולה סכיזופרניה.. אל תכעסו עלי.. אניפוחדת. לא יודעת מה זה. נכון..סטיגמה. כמו שיש על אחותי סטיגמה. אוף סליחה..סתם אני לא מרגישה טוב השתפכות של לילה. שולחת חיזוקים לכולם..ומאחלת לכולכם ולמשפחותיכם המון בריאות

ד קובי

New member
אז ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

את לא מציפה, את כותבת את אשר על ליבך וזה מצויין בשביל זה אנחנו כאן!!! יקירתי אנחנו לא יכולים לדעת מה הם מרגישים כי אנחנו לא נמצאים במקומם, אם היינו יודעים זה היה טוב כי היינו יודעים איך להתייחס נקודתית לכל בעיה שעולה. על סכיזופרניה יש הרבה מאוד חומר כתוב אפילו באינטרנט. אם תרצי לקרוא על זה אשמח לצרף לך קישורים. בהצלחה וברוכה הבאה

זריחה 2

New member
../images/Emo185.gif ברוכה הבאה..

והחתימה שלך,כמה אהבתי.... בסוף הכל יסתדר אולי אני תמים גם אם מעונן מסובך וקודר מוכרחים להאמין..
חיזוקים אלייך בחזרה..

לולי90

New member
לRASHE

לבת שלי יש סכיזופרניה-כבר קרוב לשנתיים היא מאושפזת-עכשיו מתחילים להערך למעבר להוסטל.גם אני כמוך-כשאמרו לי בפעם הראשונה מה יש לה-בקושי ידעתי מה זה.הכרתי את המילה-כולם מכירים שיש מחלה כזאת-אבל לא היה לי מושג מה עומד מאוחרי זה.המון זמן-אני חושבת 7-8 חודשים פשוט לא יכולתי להתקרב בכלל לאתרים האלו-שמסבירים את הכול על המחלה-ובאיזה שהוא שלב התגברתי על הפחד ממה שאני עלולה לקרוא והתחלתי ללמוד.כרגע אני כבר יכולה ללמד אחרים על כל הסימפטומים של המחלה.זה לא מחפיד-זה לא נושך-לאט-לאט תתחילי לקרוא וללמוד-על תמהרי לקלוט יותר מדי אינפורמציה בבת אחד וכשתלמדי -תפסיקי לפחד-כי זה בכלל לא מה שאת חושבת-..סטיגמה...גם אני הייתי שם ובטח הייתי נשארת שם גם עכשיו אם לא הייתי נכנסת לזה מחוסר ברירה.לחולים יש

לולי90

New member
המשך

סבל מסוג אחד-לנו-המשפחה -סבל מסוג אחר.את הסבל שלהם אנחנו אף פעם לא נוכל לחוות-רק יכולים לדמיין אלו מחשבות נוראיות טסות להם בראש.כולנו סובלים-אבל עם הסבל גם בא הכוח והחיזוק וכושר התמודדות ואנחנו חייבים להיות חזקים כי זה מה שמחזיק אותם-וגם המון-המון-המון אהבה והבנה וויתורים מצידינו-גם כשהם לא תמיד מעריכים את מה שאנחנו עושים-בתוך-תוכם הם יודעים את זה וזה נותן להם כוח להמשיך הלאה...

rache2 שלום

כמו שאמר ידיד יש הרבה חומר לקרוא על זה אפילו גם כאן כולנו כאן או אחים של או ילדים שלה ויש גם כאלה וגם כאלה שניים במחיר אחד לא בושה להיות בת של ואחות של כסיזופרניה היא לא מחלה מדבקת סטיגמות רק אנשים קטנים מדביקים יש סטיגמו לשמנים ויש סטיגמות לטיפשים אנשים לא אעמוד שידרה בכלל סטיגמו ת יש לכול דבר אנשוי או לא אנשוי זה אחת הדרכים של בני האדם לקטלג אנשים מותר לך לכאוב את כאבה של אחותך ומור לך לפחוד מאי הודאות והיידעה אנחכנו כאן לעזור ולתמוך ואף עם תרצי לעזור למצוא לך קבוצת תמיכה שבו תהיה לך אפשרות לשאול ולקבל תשובות ולהיות חלק מימישפחה אחת גדולה תהיי חזקה חמודה

rache2

New member
אתם מדהימים..

תודה רבה.... לגבי הקבוצות תמיכה..גם אני חשבתי על זה..רק שהעניין הוא שיש כל כך הרבה קבוצות תמיכה שאני רוצה.יותר נכון צריכה ללכת אליהם.. קבוצה בשביל אחותי. קבוצה בשביל אמא שלי. וקבוצה בשביל עצמי.. ואני לא אומרת את זה בציניות. ולא נראה לי שזה כל כך אפשרי. אני קוראת את זה וזה מצחיק אותי. אולי אני ישבור איזה שיא גינס ללולי- את כנראה אישה מדהימה. לא מכירה אותך אבל כנראה שאת מצליחה לספק לבת שלך המון אהבה.. אמא שלי לעומת זאת.. לא מצליחה לעשות את זה. היא לא יודעת ולא יכולה להתמודד.. היא בקושי מתמודדת עם עצמה. צודקת. צריך אהבה.. לא משנה מה הם אומרים לא משנה מה הם עושים.. חבל שאנחנו לא חזקים מספיק. תודה רבה לכולכם.באמת.

../images/Emo24.gif יקרה..

מבינה את הסבל שלך מול אחותך. התחושה הזאת של חוסר אונים מולה היא הקשה מכל... ההבנה שהיא סובלת ואת לא יכולה לעזור... מה הם מרגישים? הם בעולם הכי מציאותי שלהם, בכאוס הזה שהם בטוחים שאמיתי. בשביל לדעת מה זו סכיזופרניה רק צריך לפתוח את האינטרנט בשביל לקרוא ים של חומר. ישנם גם אתרים ששייכים לחולי סכיזופרניה ותוכלי להבין שם קצת מעולמם ואולי ללמוד דרכם על הרגשתה של אחותך. מכל מקום שיהיה לך הרבה בהצלחה

מ ה פ כ ן

New member
כנסי...

כנסי לאתר שלי קישור אליו בחתימה, אולי תשאבי ממנו קצת עידוד, ממליץ לך בחום לקרוא את מדור המאמרים שלי...

למעלה