אני חדשה פה

מצב
הנושא נעול.
אני חדשה פה

אני חדשה פה
שלום לכולן.האמת היא שאף פעם לא הצגתי את עצמי אבל אני גולשת סמויה בבית הזה במשך 4 חודשים.אני רוצה לציין את הרגשת השייכות שאתן מעניקות ואת התמיכה הרגשית לכל אחת ואחת.

חשוב מאוד!!!

אני חדשה פה
שלום לכולן.האמת היא שאף פעם לא הצגתי את עצמי אבל אני גולשת סמויה בבית הזה במשך 4 חודשים.אני רוצה לציין את הרגשת השייכות שאתן מעניקות ואת התמיכה הרגשית לכל אחת ואחת.
חשוב מאוד!!!
אני מטופלת במסלול פדיוס ושלחתי להם תמונה בצירוף לפרטי האישיים למרות שהם לא ביקשו.האם עוד מישהי שלחה תמונה? האם זה לא הגיוני לעשות כן?

אדוינה

New member
כן,אופיר

חשוב מאוד!!!
אני מטופלת במסלול פדיוס ושלחתי להם תמונה בצירוף לפרטי האישיים למרות שהם לא ביקשו.האם עוד מישהי שלחה תמונה? האם זה לא הגיוני לעשות כן?
כן,אופיר
זה מקובל,אך לא הכרחי. אני מקווה שהם יתחשבו בנתונים.

לגלות או לא לגלות?

חשוב מאוד!!!
לגלות או לא לגלות?
האם למישהי מהאמהות לעתיד בבית הזה יש איזשהו ספק הקל שבקלים לא לגלות לילד ביום מן הימים שהוא לא ילד ביולוגי?

ayoosh

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif ורק תיקון...

לגלות או לא לגלות?
האם למישהי מהאמהות לעתיד בבית הזה יש איזשהו ספק הקל שבקלים לא לגלות לילד ביום מן הימים שהוא לא ילד ביולוגי?
ברוכה הבאה
ורק תיקון...
הילדים שיוולדו לי בע"ה יהיו ילדים ביולוגיים שלי, אולם גנטית- של התורמת... ולגבי השאלה- לי ברור שאספר להם. ואגב- שרון991 צירפה היום מאמרים שכתבה יעל איתן שילר בנושא- כדאי לקרוא. אני אשים אותם בקרוב בעמוד הראשי של הפורום.

sagivkr

New member
ברוכה הבאה !!!

אני חדשה פה
ברוכה הבאה !!!
מאחלת לך המון הצלחה. יפעת

נטאשה

New member
ברוכה הבאה אופיר ../images/Emo140.gif

אני חדשה פה
ברוכה הבאה אופיר

ואם את כבר איתנו, אז אולי תספרי לנו על עצמך עוד קצת את יודעת, כדי שנכיר יותר טוב... ושוב ברוכה הבאה לבתינו החם.

אדוינה

New member
ברוכה הבאה אופיר!

אני חדשה פה
ברוכה הבאה אופיר!
אנא ספרי על עצמך.

מי אני

ברוכה הבאה אופיר!
אנא ספרי על עצמך.
מי אני
שמי אופיר נשואה+ילדה בת 4.(ביולוגית).הסיפור שלי התחיל לפני כחצי שנה בערך.אני ובעלי ניסינו להביא ילד במשך 4 חודשים.סתם מתוך לחץ הלכתי לרופא נשים שלי ואמרתי לו שאני מנסה להכנס להריון כבר כמה חודשים ולא הולך.הוא כמובן הפנה אותי לבדיקות הורמונליות.במשך חצי שנה עשיתי בדיקות מידי חודש והוא לא טרח לראות אותם ולהסביר לי שFSH=80 זה לא תקין.במקרה הוא ראה ובביקור אצלו הוא הנחית עליי את המשפט-את לא יכולה יותר להביא ילדים.את צריכה תרומת ביצית.!!! אני-???יש לציין את העובדה שלאמא שלי היו אותם בעיות כמו שלי בגיל צעיר.המחזור הפסיק לה בגיל 30 והיא תמיד נדנדה לי לא לחכות.אבל מי שומע? האמת שבההתחלה אמרתי שאני בכלל לא נכנסת לכל זה.גם מבחינה כספית וגם מבחינה אישית.אבל החיים יותר חזקים וכאב לי הלב שלבת שלי לא יהיו אחים.אז נכנסתי לפורום ה מ ד ה י ם הזה.הגעתי לפרופסור זיידמן ואני ממתינה לתורמת.נשמע פשוט אבל אני עדיין מבולבלת.

פדיוס-זהות התורמת

אני חדשה פה
פדיוס-זהות התורמת
בוקר אור.רציתי לדעת כמה זמן לפני אני אמורה לאשר את התורמת?שבועיים,חודש?אני אמורה לטוס בסוף החודש ועדיין לא שלחו לי לאישור את הםרטים שלה.

פיש10

New member
לפעמים הם איטיים בקטע הזה, או שעדיי

פדיוס-זהות התורמת
בוקר אור.רציתי לדעת כמה זמן לפני אני אמורה לאשר את התורמת?שבועיים,חודש?אני אמורה לטוס בסוף החודש ועדיין לא שלחו לי לאישור את הםרטים שלה.
מאתרים תורמת. אני לחצתי לקבל הפרטים והבהרתי שחבל להתחיל בטיפול לפני האישור שלי. אני מציעה שתדברי איתם בטלפון על מנת לזרז התהליך. בהצלחה!

ayoosh

New member
נכון. פשוט תבהירי להם שלפני תחילת

מאתרים תורמת. אני לחצתי לקבל הפרטים והבהרתי שחבל להתחיל בטיפול לפני האישור שלי. אני מציעה שתדברי איתם בטלפון על מנת לזרז התהליך. בהצלחה!
נכון. פשוט תבהירי להם שלפני תחילת
הטיפול את רוצה לאשר את התורמת. בד"כ הם מוצאים תורמת- מפנים הפרטים וברגע שאת מאשרת- מייד מתחילים בהכנה שלה ו..שלך...

מצב
הנושא נעול.
למעלה