אני חדשה פה

אני חדשה פה../images/Emo70.gif

מאז שאני מכירה את האתר אני מנהלת יומן חלומות והולך לי מצויין. הפורום הזה מוצא חן בעיני ונראה לי שאני אכנס הרבה. אני עדיין לא מנסה חלומות צלולים כי אמרו באתר שעדיף להתחיל עם יומן חלומות (חוץ מזה שאני קצת מפחדת). אולי עוד חודש בערך אני אתחיל גם לעתות בדיקות מציאות. בכל אופן אני אנסה לעשות חלומות צלולים הכי הרבה אני לא אצליח. העיקר לנסות... שלכם, אינדיבידואלית. (כל השמות האחרים היו תפוסים).

דנה^^

New member
מתוך סקרנות...

ממה את מפחדת? באמת שאין מה לפחד, להיפך! חוצמזה רק רציתי לאחל בהצלחה! זהו..

לדנה

זהו שאני לא ממש יודעת ממה אני מפחדת... אני בעיקר מפחדת מהרגע שבו אני אבין שאני חולמת בגלל זה אני מפחדת לעשות בדיקות מציאות. אני גם מפחדת שאיכשהוא אני אראה את עצמי במראה ואני לא אראה כרגיל. בררר..... למישהו יש עצה מה אני צריכה לעשות??? תודה, אינדיבידואלית.

דנה^^

New member
ניסיון לתשובות

נתטוב תראי, ברגע שתביני שאת חולמת יהיה לך חופש מוחלט לעשות עם החלום מה שתרצי. תוכלי להמשיך אותו איך שהו היה, תוכלי לעשות מדיצטיה וכך להירגע, תוכלי להחליט ללכת לישון (ובעצם אולי תגיעי לחלום אחר בו לא תגעי שאת חולמת) תוכלי לעשות מה שרק תרצי. בעצם בזה שאת לא עושה בדיקת מציאות, ויותר מזה- בעצם הפחד הזה את מונעת מעצמך את החלום הצלול- וזה בעצם מה ששאלתי את לימונדה בהודעה אחרת. בקשר למראה- האמת גם אני נרתעתי מזה קצת, אבל תזכרי שמה שתראי יהיה איך שאת בעצם רואה את עצמך (מה שאת חושבת על עצמך), ככה שזה לא חייב להיות מפחיד. יכול להיות שתיראי שונה, אבל תזכרי שזה רק חלום ולכן אין לך ממה לפחד. בכל מקרה בחלום לא תצטרכי להסתכל במראה. ב2 החלומות הצלולים שהיו לי "שכחתי" מהאפשרות הזו בכלל.. והחלום הזה שחלמתי היום- אז היה קטוע שהייתי בחדר שלי.. ו.. תנחשי מה- יש לי מראה בארון שלי, אבל בחלום היא לא היתה.. ככה שלא כל דבר חייב להופיע, יכול להיות שאפילו תשכחי מזה. אבל אין ממה לפחד, וגם הפחד עולה- תזכרי שזה רק חלום, ושאת יכולה להחליט מה יקרה, ושאת שולטת בו! אני מאוד ממליצה לך לנסות חלום צלול, תתאמני בבדיקות מציאות, ותתחילי להאמין שלא שווה לוותר על חלום צלול רק בגלל כמה פחדים מטופשים. כן, תחשבי על זה בצורה הזאת! זו ההמלצה הכי טובה שאני אתן יכולה לתת לך. פשוט לזכור שזה רק חלום, שומדבר לא אמיתי, זה רק עולם ווירטואלי שמומצא בידי המחשבה שלך, ויכול להשתנות בהתאם לה. בהצלחה!

לדנה

תודה רבה! כל ההודעה הארוכה לא עזרה... חוץ מהחלק שבו אמרת "זה רק עולם ווירטואלי שמומצא בידי המחשבה שלך, ויכול להשתנות בהתאם לה" זה ממש שינה את כל מה שחשבתי על חלומות. שוב תודה, אינדיבידואלית.

Variety

New member
ברוכה הבאה לפורום!

היי אינדיבידואלית, ברוכה הבאה לפורום. אני אשמח לנסות לענות על כל שאלה שתהיה לך. תראי, אין מה לפחד. חלום צלול זה את! זה המוח שלך! את נמצאת בתוך הראש שלך בעולם ויזואלי, מחשבתי, רוחני וכו... בחלומות צלולים, המון נעשה בעזרת הרצון והציפיה. בעזרתם את משנה דברים, יוצרת מפרשת וכו... לכן, אם תפחדי, את תצפי לראות משהו מפחיד והמוח שלך כבר יארגן איזה משהו - אבל - אם תצפי להנות, לראות דברים מרגיעים שיוצרים נחת והרגשה טובה זה מה שיקרה! אם תתקרבי למראה, ותצפי לראות את עצמך ולא תפחדי, את תראי את עצמך. בעקרון הפחד שלך הוא הפחד מהלא נודע. אבל כאן הכל נודע, את נמצאת בראש שלך! חלומות פז, Variety-

לVariety

תודה רבה על ההודעה החמודה! אני יודעת שאני אפחד בחלום צלול וזה כל העניין והרי בחלומות מה שחושבים עליו מתגשם בדר"כ. אני ללא יכולה להפסיק את הפחד ולכן מעדיפה שלא לחלום חלומות צלולים. מה שכן אני זוכרת הרבה יותר חלומות מבעבר פעם בקושי זכרתי ועכשיו אני זוכרת 1-2 חלומות ללילה. אני מודה לכולכם שקיבלתם אותי כל-כך יפה לפורום, אינדיבידואלית.

Variety

New member
אין בעד מה. בקשר לפחד, אני...

אני רוצה לספר משהו. בקשר לפחד, כשניסיתי את שיטת הווילד כפי שקראת בטח גם על אפקט המכשפה, אז כשניסיתי ווילד, שכבתי, הגוף שלי השתתק, והרגשתי את כל הוברציות וכו.. וכשהייתי מאוד רגוע, הרגשתי יד קרה כזאת נשענת לי על הפנים ועל הראש. וזה היה כשהחדר חשוך, וכולם ישנו. לפי דעת רבים זה מאוד מאוד מפחיד, אבל באותו הרגע שזה היה, במקום להפסיק החלטתי להתמודד עם הפחדים שלי, להסכים שזה הכל הרגשות בראש. לקבל את זה כסימן לכך שאני מתקדם רק בזה שאני מרגיש את זה. פשוט חשבתי על הפחד - למה הוא מפחיד אותי - וזה נעלם אחרי כמה זמן! מאז אני לא פוחד מכאלה דברים בכלל. Variety-

קציצון

New member
הפחד מהלא נודע

בסדר כולם עוברים את זה פשוט תחקרי תנושא תשאלי כמה שיותר שאלות את בטח תגיעי פתאום למחשבה וואי יכול להיות שאם אני אמות בחלום אני אמות במציאות כי הרי זה חלוצם מציאותי או אם אני יעוף אני אפול מהמיטה יש הרבה דאגות פשוט תשאלי ותקבלי תשובות ותראי שאין ממה לפחד ולא את לא יכולה למות ואת לא יכולה ליפול מהמיטה את לא חייבת להתחיל תוך חודש פשוט תתחילי וכל פעם שתחשבי על משהו מפחיד תשאלי פה ומישהו בטוח יענה ומצטער שלא פיסקתי אבל אין לי כח

למעלה